El port capital del mon del cereal en el II Congres Agrifood international

Inaugurat el II Agrifood International Congress, epicentre internacional del sector agroalimentari

El port de Tarragona acull dijous i divendres, el segon congrés internacional del sector agroalimentari. Agrifood International Congress compta amb el suport de les grans multinacionals del sector i ha superat les expectatives previstes, més de 200 professionals de tot el món es donaran cita en l’Embull 1 del Moll de Costa del port de Tarragona.

En aquest congrés, organitzat conjuntament per Ports de l’Estat i l’Autoritat Portuària de Tarragona, es donaran cita les principals empreses que integren el sector agroalimentari: empreses estibadores, consignataries, importadors, fabricadors de pinsos, shippers,  etc.

PROGRAMA DEL II AGRIFOOD INTERNATIONAL CONGRESS

El programa de treball recull els aspectes més rellevants que incideixen, o incidiran en un futur, en tot el sector agroindustrial, com la legislació europea, seguretat alimentària, l’acord transatlàntic sobre comerç i inversió, la producció i, sobretot, la logística en totes les seves modalitats. Tot això de la mà de representants nord-americans que aportaran informació del mercat, i també experts de la política agroalimentària de la Unió Europea, els qui també participaran com a ponents per parlar del sector.

En Agrifood també es parlarà de la producció i de la logística; i també empreses de la indústria farinera. El programa es complementa amb visites a les instal·lacions de la Cooperativa Agrària de Guissona i en les instal·lacions del port de Tarragona, dedicant també un extens espai de temps per a l’intercanvi d’informació i el networking entre tots els actors que formen part d’aquest sector. Un dels objectius d’aquest esdeveniment internacional és consolidar les relacions personals per permetran fer negocis en el futur.