El Nàstic, eliminat als penals a la Copa Catalunya

El Nàstic ha quedat eliminat als penals (3-0) de la Copa Catalunya Absoluta després d’empatar a zero davant el FC Vilafranca, que jugarà la final contra la UE Sant Andreu.

Després d’uns minuts de domini alternatiu de la pilota, el Nàstic ha tingut la primera ocasió de gol del partit. En el minut 11, una rematada de Dumitru Cardoso dins l’àrea l’ha enviat a còrner el porter local. També en els primers 45 minuts el Vilafranca FC ha tingut un parell d’accions sobre la porteria grana de Rosillo i Sergi, però el marcador no s’ha mogut abans del descans.

A la segona part, tot i que els dos equips han tingut arribades a la porteria rival tampoc s’han concretat amb accions clares de perill i el partit ha arribat als penals, on el Vilafranca ha marcat els seus tres primers, mentre el Nàstic els ha fallat.

Alineacions
FC Vilafranca: Iván León, Óscar Sierra, Sergi, Boira, Oribe, Ignacio Rosillo, Gestí (Braima, 68′), Guti, Pep Mateu, Luca, Pelegrín.
Nàstic: Bernabé, Pol Domingo, Javi Jiménez, Salva, Tete, Viti (Jesús López Morón, 69′), Omar, Dumitru Cardoso, Abeledo, Guillem M. (Micó, 54′), Sandoica (Pol Valentín, 46′).

Penals
1-0, Oribe; 1-0, Omar, atura Ivan León; 2-0, Óscar Sierra; 2-0, Dumitru Cardoso, atura Iván León; 3-0, Rosillo; 3-0, Tete, al travesser.

Àrbitre
Hector Robas Bondia (col·legi Baix Llobregat).

Camp
Camp Futbol ZEM Vilafranca. Partit corresponent a les semifinals de la Copa Catalunya Absoluta.