El Mag Lari celebra els 25 anys als escenaris al Teatre Tarragona

’25 il·lusions de Mag Lari’ és un espectacle que aplega els seus números de màgia més emblemàtics i n’incorpora deu de nous

  • Aquest dissabte 17 de novembre  a les 21 h, el Mag Lari puja a l’escenari del Teatre Tarragona per celebrar els 25 anys de trajectòria.

“25 il·lusions de Mag Lari” és un muntatge de nova creació per a tots els públics, que recupera els números de màgia més emblemàtics que l’il·lusionador ha fet mai i n’incorpora deu de nous. “És un xou amb un ritme trepidant que recull els grans èxits reformulats per donar agilitat a l’espectacle” ha explicat el mag aquest matí en roda de premsa “és un gran xou que recull tot el potencial de la màgia i que combina números participatius, visuals i també un joc de mans on hi participa tot el públic”. L’espectacle compta amb números d’escapisme impactants i prediccions impossibles, efectes especials i recursos audiovisuals, a més de l’actuació de cinc ballarins. El conseller d’Ensenyament, Francesc Roca, ha donat la benvinguda a un dels mags més importants de l’escena catalana i ha destacat la qualitat de la seva trajectòria professional.

’25 il·lusions de Mag Lari’ forma part de la temporada estable del Teatre Tarragona i també forma part del Festival Teatre Màgic que aquest any celebra la dotzena edició del 2 al 24 de novembre. Els escenaris de Tarragona i de La Canonja acullen una programació pensada per oferir una selecció dels millors espectacles de màgia de l’actualitat. 

Oferta especial famílies

L’entrada té un preu de 30 euros i es pot comprar a les taquilles del Teatre Tarragona i a través de www.tarracoticket.cat. Amb motiu de la celebració dels 25 anys als escenaris del Mag Lari, el dia 15 de novembre, dijous, es posaran a la venda 25 packs especials per a famílies.  Les 25 primeres famílies que comprin les entrades a taquilla el dijous 15 podran adquirir-les a preus especials. Per 50 € disposaran de 2 entrades per adults i 1 per un menor i per 60 € seran 2 per adults i 2 per menors.

Aquesta temporada s’han estrenat importants descomptes per assistir als espectacles dels teatres, les persones menors de 25 anys i les majors de 65 anys podran adquirir entrades amb un descompte del 50%. A més, totes les entrades disponibles a taquilla a última hora, es posaran a la venda, mitjançant el sistema Last Minute, 30 minuts abans de l’inici de la funció per només 10 euros.

Més informació i venda d’entrades:https://www.tarracoticket.cat/25_Il_lusions_de_Mag_Lari/reserva/0/1307

Redacció

Share
Published by
Redacció

Recent Posts

La Setmana de la Salut de Vila-seca 2024 se centra en l’estil de vida mediterrani

Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…

1 setmana ago

La Diputació de Tarragona aprova la compra de l’antic edifici de la seu de Caixa Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…

1 setmana ago

Tarragona i el Síndrome de les Finestres Trencades: Com la Falta d’Autoestima Crida a l’Acció

Tarragona, una ciutat amb un ric patrimoni històric i una ubicació privilegiada al Mediterrani, es…

4 setmanes ago

Las máquinas ya trabajan en los terrenos del proyecto de Lotte Energy Materials

Las máquinas ya están trabajando en la preparación de los terrenos para iniciar en las próximas…

4 setmanes ago

Reus acollirà dues proves dels IV Premis Gastronòmics Josep Lladonosa

Reus serà escenari de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un dels esdeveniments més…

1 mes ago

Finalistes del I Premi de Periodisme Salut i Drets Socials

Un total de 31 treballs periodístics sobre temes de salut i drets socials (dependència,  serveis…

1 mes ago