El Grup Pintaluba fitxa l’ex president del Port

L'ex president del Port, Josep Andreu. CEDIDA

El Grup Pintaluba, que desenvolupa la seva activitat en el sector de la nutrició i la salut animal, incorpora a l’àrea de direcció el ex president del Port de Tarragona, Josep Andreu, com a Director de Desenvolupament Corporatiu

Durant els anys (2011-2018), i sota la seva responsabilitat, l’Autoritat Portuària va desenvolupar noves línies de negoci, va augmentar el trànsit de mercaderies i es va obrir a nous mercats internacionals. Josep Andreu, que és enginyer industrial i PADE Executive IESE, ja va comunicar temps enrere el seu interès per tornar al sector privat. Aquesta incorporació al Grup Pintaluba. permetrà seguir desenvolupant el pla d’internacionalització i d’expansió del grup.

Andrés Pintaluba S.A amb seu a Reus, és una empresa de caràcter familiar amb una sòlida trajectòria en el sector de la salut i la nutrició animal. Actualment, i responent als nous escenaris que demanen productes més sans i naturals, participa en diferents projectes d’investigació i treballa per desenvolupar nous principis actius i additius per al sector. En la seva estratègia de creixement, el futur de la companyia passa per tenir una major presència en els mercats emergents. A escala mundial, Andrés Pintaluba S.A, disposa de filials a Portugal, Argentina, Brasil, Itàlia i, properament, també a Romania.