El conseller de Protecció Civil, Josep Acero, es manifesta arran del comunicat de la CUP, PDeCAT i ERC sobre els plans d’emergència

L’Ajuntament de Tarragona està treballant en l’actualització dels nous plans d’emergència i la previsió és que estiguin enllestits durant el darrer trimestre d’enguany.

Segons la normativa vigent, tots els plans d’emergència s’han d’agrupar en  el “Document Únic de Protecció Civil Municipal “(DRUPOCIM). Aquest document l’està redactant una empresa externa en col·laboració amb els tècnics municipals de l’Ajuntament, els quals es coordinen amb els serveis territorials de Protecció Civil de la Generalitat per tal d’adequar-los a la normativa que els regula”.

Una vegada el DRUPOCIM estigui finalitzat caldrà aprovar-lo per la Comissió Local de Protecció Civil, el Plenari municipal i s’exposarà al públic. Finalment, la direcció general de Protecció Civil de la Generalitat l’homologarà.

El conseller Josep Acero ha afirmat: “no he mentit i no he amagat informació en cap moment respecte als plans d’emergència, som conscients de la seva importància, hi estem treballant amb la previsió que el DRUPOCIM de Tarragona estigui acabat durant el darrer trimestre d’enguany”.