El Comitè Internacional celebra a Tarragona la seva darrera reunió de coordinació abans dels Jocs Mediterranis

????????????????????????????????????

Dimecres es realitzarà el sorteig de les competicions d’equip que es disputaran a Tarragona 2018

El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis celebrarà la setmana vinent a Tarragona la seva darrera reunió de coordinació abans de l’inici de l’esdeveniment el dia 22 de juny.

La trobada tindrà lloc a la ciutat els pròxims dies 8 i 9 de maig i comptarà amb la presència del president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis, Amar Addadi, així com de representants de les comissions tècnica, mèdica i antidòping del CIJM, així com de membres del Comitè Organitzador dels propers Jocs d’Oran 2021.

Pel que fa a l’agenda prevista, dimarts al matí tindran lloc les reunions de treball de les diferents comissions mentre que a la tarda se celebrarà la darrera reunió de coordinació de Tarragona 2018. D’altra banda, dimecres al matí tindrà lloc la reunió del Comitè Executiu. Totes aquestes reunions de treball tindran lloc a l’hotel SB Ciutat de Tarragona.

Sorteig de les competicions d’equip

Finalment, dimecres 9 de maig a partir de les 17 h, la sala Eutyches del Palau de Congressos de Tarragona acollirà l’acte de sorteig de les competicions d’equip que es disputaran als Jocs Mediterranis. Durant l’acte, que serà retransmès en directe per TAC12, es definiran els diferents grups de les competicions de futbol, waterpolo, handbol, bàsquet 3×3 i voleibol dels Jocs.