Ecologistes denuncien un preacord de 130 milions de Generalitat i La Caixa per comprar els terrenys de Hard Rock

L’Assemblea Aturem BCN Woprld i l’entitat ecologista Gepec han fet públic que disposen d’informació que confirmaria un acord de compravenda amb diners públics dels terrenys on s’ha d’ubicar el complex d’oci i hoteler de Hard Rock al CRT de Vila-seca i Salou

Segons aquestes entitats, la compra dels terrenys, que actualment pertanyen a CaixaBank, la realitzarien conjuntament la Generalitat i l’Institut Català del Sòl (Incasòl) en una operació de gairebé 130 milions d’euros.

Sempre segons la informació que les dues entitats afirmen haver aconseguit, l’acord implicaria que l’Incasòl “assumiria el risc de pèrdua de valor dels terrenys en el cas que la inversió de Hard Rock no es realitzés o es fes de manera progressiva i indefinida”.

Aturem BCN Wolrd i Gepec consideren que es tracta d’un acord de “submissió” dels interessos públics a CaixaBank i reclamen que es retiri de manera immediata, “i que no es destinin més de 125 milions a salvar inversions ruïnoses”. Les dues entitats anuncien que en el cas que l’acord de compravenda es materialitzi, no descarten “noves mobilitzacions i accions legals”.