Dos detinguts i dos investigats en el desmantellament d’un punt de venda de droga a Campclar, a Tarragona

Es van intervenir 70 grams d’heroïna pura, plantes de marihuana i motocicletes de procedència il·lícita

ACN Tarragona .- Un home de 52 anys i una dona de 51 van ser detinguts dimecres pels Mossos en el desmantellament d’un punt de droga al barri de Campclar de Tarragona com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues. A més, un home de 25 i una dona de 23 anys també van quedar investigats pel mateix delicte. En registres a quatre pisos i un traster dels implicats, es va localitzar una roca de 70 grams d’heroïna pura, substàncies de tall, dues plantacions de marihuana amb 24 i 166 plantes i 4.000 euros en efectiu. A més, es van localitzar motocicletes d’enduro, una ‘pocket bike’ i un quad de procedència il·lícita i una desena d’ocells fringíl·lids sense anella que acredita l’origen legal de l’animal. Els quatre pisos tenien la llum punxada i estaven cometent defraudació de fluid elèctric.
La investigació va començar el desembre de l’any passat a partir de la detenció d’un home per venda de drogues. Llavors es va muntar un dispositiu per confirmar les sospites dels investigadors que diverses persones estaven traficant amb substàncies estupefaents des de diversos pisos del barri de Campclar. Després de mesos de treball, els agents van poder determinar que els investigats feien venda d’heroïna, cocaïna i marihuana i, a més, a l’interior dels pisos cultivaven marihuana. Els dos detinguts, que sumen 11 antecedents policials per delictes contra la salut pública, van passar a disposició judicial dissabte al matí i van quedar en llibertat amb càrrecs.

En el registre, els investigadors també van trobar material per fer cultiu ‘indoor’ intensiu de marihuana, bàscules de precisió i electrodomèstics de procedència il·lícita. Al traster van localitzar tres motocicletes d’enduro, una ‘pocket bike’ i un quad, tots sense matrícula i amb els bastidors esborrats de procedència presumptament il·lícita. En el mateix traster també es van localitzar una desena d’ocells fringíl·lids sense l’anella que acredita l’origen legal de l’animal. L’home va quedar denunciat per aquest motiu i per no disposar de l’autorització necessària per a la tinença d’aquest tipus d’ocells.

L’operatiu el van fer agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona juntament amb efectius de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), de la Unitat Canina i de seguretat ciutadana.