Dones creadores ‘Sota la Palmera’

EL FESTIVAL SOTA LA PALMERA PROMOU LA PROJECCIÓ I VISUALITZACIÓ DE DONES CREADORES

L’Espai Jove la Palmera acollirà del 10 de juliol al 3 d’agost un total de 40 activitats, amb concerts, contes i cinema, entre d’altres

El Festival ‘Sota la Palmera’ posa l’accent en aquesta nova edició en la projecció i visualitzazció de dones creadores. L’Espai Jove la Palmera acollirà aquest estiu, del 10 de juliol al 3 d’agost, una quarantena d’activitats, amb la música, cinema i contes com a plats principals. Entre els noms propis destaquen el de Marinah, exvocalista d’Ojos de Brujo, el folk-indie de Pavvla, l’arrel de la Balkan Paradise Orquestra o el flamenc de María José Llergo. La programació s’ha presentat aquest dimecres en roda de premsa a l’Espai Jove la Palmera.

L’Espai Jove La Palmera tornarà a oferir una programació cultural de referència estival a la ciutat amb una proposta de 40 actes o espectacles, tots amb entrada gratuïta. El festival s’estructura a partir de tres nits temàtiques: els dimecres, amb cinema i contes; els dijous amb nits temàtiques (clown, il·lustració, dansa i soul) i els divendres i dissabte amb diverses propostes musicals.

En l’apartat musical, sobresurten els noms de Marinah, qui va ser cantant i compositora d’Ojos de Brujo, que oferirà un concert el divendres 2 d’agost. El soul de la formació barcelonina The Sey Sisters, el rap de Fetitxe13, el rap electrònic de Pupil·les o són altres de les propostes destacades.

El Festival ‘Sota la Palmera’ està organitzat per la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, amb el suport i l’assessorament de les entitats següents: Vòrtex, Nunny G, La Im.perfecta Dansa, Bravecoast, Grups de Teatre Jove  i Tarracosurfers. La Conselleria de Cooperació participa en la programació de les sessions de contacontes i cinema a la fresca.

La consellera de Joventut, Ivana Martínez, ha remarcat el destacat accent femení en la programació: “Més de 70 dones pujaran aquest estiu a l’escenari o s’han implicat en la coprogramació del festival. Des de la Conselleria de Joventut dediquem esforços a detectar i posar en valor les produccions culturals de dones creadores per reforçar la seva emprenedoria i empoderament com a part important en el desenvolupament cultural i comunitari”.

Redacció

Share
Published by
Redacció

Recent Posts

La CEPTA, en perill de liquidació

La patronal tarragonina té un deute acumulat de 583.000 euros. El principal deute es va…

2 dies ago

La Setmana de la Salut de Vila-seca 2024 se centra en l’estil de vida mediterrani

Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…

1 setmana ago

La Diputació de Tarragona aprova la compra de l’antic edifici de la seu de Caixa Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…

1 setmana ago

Tarragona i el Síndrome de les Finestres Trencades: Com la Falta d’Autoestima Crida a l’Acció

Tarragona, una ciutat amb un ric patrimoni històric i una ubicació privilegiada al Mediterrani, es…

1 mes ago

Las máquinas ya trabajan en los terrenos del proyecto de Lotte Energy Materials

Las máquinas ya están trabajando en la preparación de los terrenos para iniciar en las próximas…

1 mes ago

Reus acollirà dues proves dels IV Premis Gastronòmics Josep Lladonosa

Reus serà escenari de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un dels esdeveniments més…

1 mes ago