Dolors Setó, entre les 100 persones més influents a les xarxes en responsabilitat social de l’empresa

Dolors Setó

La investigadora del Departament de Gestió d’Empreses de la URV entra per primer cop a formar part d’aquest rànquing, que elabora cada trimestre la Universitat de Bath (Regne Unit)

  • Aquesta classificació recull els 100 professors i pensadors més influents en matèria de responsabilitat social de l’empresa (RSE) a les xarxes socials. Setó es troba a la posició 77 en una llista on apareixen els màxims exponents de la RSE com Archie B. Carroll o Edward Freeman.

Per elaborar aquesta llista es van identificar qui eren els acadèmics especialistes en temes de negocis responsable amb més activitat a les xarxes socials, amb una puntuació mínima de 40  al Klout, un servei web que mesura el grau d’influència d’una persona o marca a les xarxes socials i li assigna una puntuació entre de l’1 al 100. També es va tenir en compte que les persones que formin part de la llista tinguessin una dedicació a temps complert en alguna facultat d’Econòmiques o escola d’administració o negocis  i que fessin piulades a Twitter de forma regular sobre el tema de negocis responsables.

La publicació d’aquesta classificació té l’objectiu de mostrar com les xarxes socials influeixen i donen suport a l’activitat investigadora en el món dels negocis responsables i s’actualitza de forma trimestral.

Dolors Setó Pamies és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona i doctora per la Universitat Rovira i Virgili. És la investigadora principal del grup de recerca RESET: Responsabilitat Social, Sostenibilitat i Ètica empresarial de la URV. Desenvolupa la seva activitat docent i investigadora al Departament de Gestió d’Empreses de la Facultat d’Economia i Empresa des de fa més de 20 anys. El 2013 va rebre el Premi Consell Social de la URV a la Qualitat Docent pel seu projecte dedicat a integrar l’ètica i la responsabilitat social corporativa en la formació dels futurs directius. Ha publicat diversos articles en revistes internacionals i l’any 2016 va ser nomenada membre del Consell Acadèmic de Respon.cat, una iniciativa empresarial per al desenvolupament de la Responsabilitat Social a Catalunya.