Diverses destrosses i un ferit pel temporal a Tarragona

Més d’una vintena d’arbres han caigut a la ciutat i els desperfectes al Circ i el Pretori obliguen a tancar-los

 

Natxo Guinea.- Entre les cinc i les sis de la tarda d’ahir Tarragona va viure un breu però fortíssim temporal. En total, els bombers van rebre 17 avisos des de la demarcació de Tarragona. Un veí ha resultat ferit després que un banc sortís volant arrossegat pel vent al carrer Gasòmetre. El cop li ha causat una fractura a una cama.

El fort vent i la pluja van causar estralls en diferents zones de la ciutat. Únicament a la zona de Boscos ha caigut, per la força del vent, una vintena d’arbres. Altres carrers de Tarragona han resultat afectats: la Rambla Nova, on un arbre ha caigut, derrocant un fanal i obligant a tallar el carrer; Via Augusta, Enric Morera, Camp de Mart, Vidal i Barraquer, accés a la platja Llarga i davant del restaurant Mirall d’Estiu, Platja del Miracle, passeig de Sant Antoni , Solimar, Nàstic, Llorito, Monnars, carrer Granada i carrer Cervantes.

El temporal, vist des del Col·legi Sant Pau Apòstol (cedit)

A la Rambla Nova, a més, han hagut d’abalisar una part per perill de caiguda d’una cornisa, i també han precintat una zona del carrer Deltebre a causa del despreniment de part de la teulada. Les pistes de pàdel del Port Esportiu també van patir danys considerables.

D’altra banda, l’Ajuntament ha comunicat que el dia d’avui el Circ i el Pretori no obriran les portes. A conseqüència de les fortes pluges d’aquesta tarda ha caigut una tanca del Circ i s’han trencat vidres a la Sala del Sarcòfag del Pretori, per la qual cosa demà romandran tancats al públic per poder arranjar els desperfectes.