Dissabte obre devant el castell de Tamarit la plataforma aquàtica més gran de la Costa Daurada

A partir del proper dissabte 15 de juny, Tamarit comptarà amb un nou atractiu turístic: una
plataforma aquàtica a la vora del castell

La plataforma, que ja ha vist llum verda per part de l’administració i les autoritats pertinents, serà una de les més grans de tota la Costa Daurada i romandrà oberta durant tot l’estiu a la platja de Tamarit

Després de mesos de gestions i permisos, el Tamarit Beach Resort ha confirmat que en els pròxims dies es procedirà a la instal·lació d’un dels parcs aquàtics inflables més grans de la Costa Daurada. Amb prop de 1.000 m2, la plataforma Sports Park XL, en forma d’illes interconnectades, ofereix varietat de proves i jocs en tot el recorregut. Existeixen fins a 4 zones diferents amb els seus respectius nivells de desafiament, en què tots els públics podran divertir-se sense fi amb un ampli ventall de jocs i steps. A més, compta amb un sistema d’accés especial (SUS) perquè els participants puguin escalar la plataforma amb més facilitat, el que la converteix en una activitat ideal per a grans i petits.

La plataforma estarà disponible per a tothom des del proper dissabte 15 de juny fins al 15 de setembre, cada dia en horari de 10 a 19 h. Gràcies a les atractives tarifes i el seu ampli rang de públic —a partir de 6 anys— el parc aquàtic inflable es posiciona com una alternativa ideal per a famílies que hagin anat a passar les seves vacances a Tamarit així com per als residents a la zona.

Amb més de 30 articles diferents en la seva construcció, l’Sports Park XL compta amb un aforament de 70 persones per hora que aniran rotant al llarg del dia. Andrius Genys, director general d’Operacions del Tamarit Beach Resort comenta que “és una inversió necessària per oferir un plus als nostres clients. Volem potenciar Tamarit com a destinació estrella de la Costa Daurada i Catalunya; volem que el nostre ressort sigui referent per a tota classe de turistes i amb accions com aquesta ens agradaria brindar la possibilitat als
visitants de Tamarit de gaudir d’una cosa única durant les seves vacances”.

El càmping, un dels punts d’accés directe a la platja, compta també amb pàrquing obert al públic i facilitats per a la reserva d’activitats en grup (escolars o corporatius).