Dispositiu de mobilitat amb motiu del partit del CF Reus Deportiu-Gimnàstic de Tarragona a l’Estadi

L’Ajuntament de Reus recorda el dispositiu especial de mobilitat a l’entorn de l’Estadi municipal preparat per als dies que l’equip roig-i-negre juga a casa.

  • El missatge va dirigit en especial als espectadors que aquest diumenge 23 de setembre a les 18:00h assisteixin al partir que enfrontarà el CF Reus Deportiu amb el CG de Tarragona…

La circulació de vehicles privats estarà restringida en els carrers adjacents al camp de fubtol, de manera que es recomana als aficionats que desplacin en transport públic o caminant. La companyia municipal d’autobusos, Reus Transport, té una línia específica de bus urbà que uneix el centre de la ciutat amb l’Estadi municipal tots els dies de partit.

La Guàrdia Urbana vetlla sobre el terreny per la correcta mobilitat al voltant de l’estadi de futbol durant tots els dies de partit. Efectius de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil col·laboren amb tasques d’organització i informació.

Prohibició d’estacionament
El dispositiu de mobilitat preveu el tall de la circulació de vehicles pels carrers de Recasens i Mercader i de Nelson Mandela; i pel raval de Sol i Vista, entre 3 hores abans i, com a mínim, 1 hora després del partit.

L’estacionament de vehicles en aquests tres vials ja estarà prohibida des d’hores abans, a partir de la tarda de dissabte. La mesura s’aplicarà als dos costats dels vials en els trams següents:

• Carrer Recasens i Mercader, entre els carrers de Nelson Mandela i de Víctor Català.
• Carrer de Nelson Mandela, entre els carrers de Recasens i Mercader i de l’Amirall Recasens.
• Raval de Sol i Vista, al llarg de tot el vial.

A l’estadi en bus
L’empresa municipal de transport urbà, Reus Transport, té en servei una temporada més la Línia 34, que uneix el centre de la ciutat –concretament la plaça de les Oques– amb l’Estadi municipal tots els dies que el CF Reus Deportiu juga a casa. Aquest servei està inclós en tots els abonaments i es fa amb dos autobusos amb capacitat per a 90 places cadascun.

Aquest diumenge 23 de setembre, la Línia 34 començarà el servei a les 16:10h a la plaça de les Oques, amb l’última sortida a les 17:50h. Per al trajecte de tornada, el bus farà el primer viatge des de l’Estadi a les 19:54h i fins les 20:40 h. El bus de la Línia 34 té una freqüència de 10 minuts.