La Diputació de Tarragona impulsa la creació i dinamització d’espais coworking a la demarcació

Per segon any consecutiu hi destina 100.000 euros amb l’objectiu d’afavorir l’activitat empresarial al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre

La Diputació de Tarragona impulsa un any més els espais de treball conjunt al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre. La institució, a través de l’Àrea de Recursos Humans i Polítiques Actives d’Ocupació, destina un total de 100.000 euros a promoure la creació i la dinamització d’espais coworking per part d’ens locals i entitats públiques de la demarcació. L’objectiu és afavorir la creació de sinergies i acords comercials entre persones emprenedores i empresàries i contribuir a la generació d’activitat empresarial al territori.

Les entitats públiques que sol·licitin l’ajut i compleixin els requisits rebran un màxim de 6.000 euros per posar en marxar espais de treball conjunt o per a impulsar activitats formatives en els que ja existeixen a la demarcació. Fins al 18 de setembre es poden presentar les sol·licituds per a aquesta línia d’ajuts, les bases de les quals estan publicades a www.dipta.cat. L’any 2016, un total de 12 entitats arreu del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre es van beneficiar d’aquests ajuts.

El coworking és una forma de treball cooperatiu que permet a professionals de diferents sectors compartir en un mateix espai de treball una infraestructura competitiva i una inversió menor. D’aquesta manera es facilita que desenvolupin independentment les seves tasques, alhora que fomenta la realització de projectes conjunts.