Diploma al mérit esportiu per Francesc Ramos Boquera

La figura de Ramos Boquera està molt vinculada al CN Tarraco. CEDIDA

L’acte tindrà lloc a les 19 h al Saló de Plens de l’Ajuntament

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Tarragona acollirà demà dimecres, 24 de juliol, a les 19 h, l’acte de lliurament del diploma al mèrit esportiu a Francesc Ramos Boquera, un referent del món esportiu de la ciutat, en especial en la formació de base. L’acte estarà presidit per l’alcalde de la ciutat, Pau Ricomà.

Francesc Ramos Boquera, nascut el dia 11 d’agost de 1923, va ser un atleta implicat en diferents entitats de la ciutat, com el Club Natació Tàrraco (del qual va ser soci d’honor i fundació de la Secció d’Atletisme), del Club Gimnàstic (del qual va ser atleta durant molts anys) i de la Casa del Mar. Va ser creador del Cross de l’Amistat, disputat entre atletes del Club Natació Tàrraco, el Reus Ploms i el Reus Esportiu. L’any 1974 va organitzar la primera marató no oficial disputada a la ciutat. També va ser el creador del Trofeu Ramos, que des de fa 25 anys se celebra pels volts de Sant Joan al Club Natació Tàrraco per premiar els nedadors més novells del club.

Durant l’acte intervindran Cèsar Grinó, president del Club de Pensiones de la Casa del Mar i Maria José López, consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, qui glossarà la trajectòria de Francesc Ramos.