Categories: Noticies de Societat

Detinguts quatre homes per un robatori amb força en una casa del Catllar

Una patrulla de mossos que es trobava en un col·legi electoral pròxim, el dia de les eleccions, va localitzar els lladres quan es disposaven a entrar en un altre immoble

Redacció.- Detinguts quatre individus per cometre un robatori amb força en una casa del Catllar (Tarragonès). Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tarragona van detenir aquest grup de lladres el passat dijous 21 de desembre al matí. Havien forçat un habitatge i intentaven fer el mateix en un altre immoble, quan van ser enxampats per una patrulla de mossos, que es trobava fent vigilància en un col·legi electoral pròxim -ja que era el dia de les eleccions al Parlament. Els lladres havien fet saltar l’alarma d’una casa i la patrulla va rebre avís i s’hi va desplaçar ràpidament. Els detinguts, tots veïns de Badalona, feien servir tornavisos per entrar a les cases.
Segons informen fonts de Mossos, els fets van tenir lloc sobre les onze del matí quan es va rebre l’avís que en una casa del Catllar havia saltat l’alarma. La patrulla que es trobava fent la vigilància en un col·legi electoral amb motiu de les eleccions, va arribar ràpidament al lloc dels fets.

Els agents van localitzar un vehicle amb tres ocupants aturat al davant d’una casa. A la porta de l’immoble, un quart individu trucava al timbre per comprovar si hi havia algú. A partir d’aquí, els agents van identificar-los i van comprovar que les respostes que donaven eren del tot incoherents.

Mentre la patrulla feia les identificacions, altres patrulles van arribar al lloc i es va fer l’escorcoll dels quatre individus. Tres d’ells portaven mitjons a les butxaques per fer servir de guants en els robatoris i no deixar empremtes. A més, els mossos els van trobar diversos tornavisos de grans dimensions i, a un dels lladres li van trobar un anell amagat al pantaló.

Els agents van adreçar-se a la casa on s’havia produït el robatori i van comprovar que la finestra tenia signes de forçament. Les marques coincidien plenament amb els tornavisos que portaven els detinguts, de 20, 27, 34 i 38 anys. Tres són de nacionalitat xilena i un de nacionalitat espanyola.

Dels quatre detinguts, només l’home de 34 anys i nacionalitat espanyola té quatre antecedents policials. Tots ells ja han passat a disposició judicial.

Redacció

Share
Published by
Redacció

Recent Posts

Empresaris de Tarragona Destaca la Importància de la Formació d’un Govern Ràpid per Impulsar els Motors Econòmics Regionals

Amb les recents eleccions catalanes del 12 de maig i les pròximes eleccions europees del…

5 dies ago

Participació Activa d’EdT en les Eleccions Catalanes amb 82 Propostes Econòmiques per Tarragona

A l'aproximació de les eleccions a Catalunya, l'associació Empresaris de Tarragona ha estat particularment activa,…

5 dies ago

La CEPTA, en perill de liquidació

La patronal tarragonina té un deute acumulat de 583.000 euros. El principal deute es va…

2 setmanes ago

En el nostre imaginari: La Transformació de Tarragona en una Ciutat Verda

Com organització empresarial tenim un conjunt de dures i obligacions amb la societat que ens…

2 setmanes ago

La Setmana de la Salut de Vila-seca 2024 se centra en l’estil de vida mediterrani

Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…

3 setmanes ago

La Diputació de Tarragona aprova la compra de l’antic edifici de la seu de Caixa Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…

3 setmanes ago