‘Despacito’ de Luis Fonsi sonarà a la capital de la Costa Daurada aquest estiu junt amb Rosario, India Martínez i Vanesa Martín

També s’oferiran concerts de música clàssica amb el Festival de Música Salou- Costa Daurada i altres actes tradicionals en el marc de la guia d’estiu

Amb l’arribada de l’estiu, Salou amplia el conjunt d’activitats culturals, lúdiques i festives. Aquestes, es recullen cada any en la guia d’estiu que avui ha rebut el vist-i-plau de la junta de govern local. Enguany, aquest cicle estiuen incorpora grans novetats pel que fa a concerts de gran format. Així, del 6 al 19 d’agost es preveu l’actuació de Luis Fonsi, Rosario, India Martínez i Vanesa Martín en el marc de les Nits Daurades; quatre grans estrelles de l’escena musical, per gaudir de l’estiu en un espectacular escenari ubicat al Passeig Marítim de Salou, a la plaça de les Comunitats Autònomes, ben a tocar del mar. Luis Fonsi, indiscutiblement un dels artistes més populars del moment, obrirà el cicle el 6 d’agost a ritme del seu DespacitoRosario arribarà a Salou el 12 d’agost amb el seu torrent d´energia i grans èxits, i India Martínez ho farà del 16 d’agost, després de triomfar a teatres i sales de tot l’estat. Per últim, Vanesa Martín desgranarà el seu millor repertori el 19 d’agost, per demostrar que és una de les cantautores més destacades i estimades de l’actualitat. En definitiva, grans noms que faran lluïr com mai les Nits Daurades a Salou. Les entrades per aquests concerts es poden comprar a la web de Tiquetmaster, The project (www.theproject.es) així com també al departament de Cultura de l’Ajuntament. La regidora de Cultura i Festes, Mª José Rodríguez, assenyalava que “enguany hem optat per modificar el disseny de les Nits Daurades per poder oferir als nostres visitants i ciutadans concerts de gran format i de primera línia”.

Però la guia d’estiu d’enguany també incorpora altres novetats com ara els 6 concerts de música clàssica programats a diversos indrets de Salou com la Font Lluminosa, la Torre Vella, el Parc de la Ciutat o la plaça de les Comunitats Autònomes. Uns esdeveniments que tindran lloc del 8 de juliol al 13 d’agost amb caràcter gratuït; així com  una nova edició del ‘Liceu a la platja’ amb l’òpera ‘Il Trovatore’.

Les activitats pels més petits també tornen amb tallers i inflables refrescants al llarg del juliol i l’agost a indrets com Xalets i Mirador; la plaça de Cala Crancs, al Centre Cívic els triangles, a la zona Estival o la plaça de la Província. La biblioteca, a més, coincidint amb el 25è aniversari de l’equipament, organitzen cada dilluns a les 18h el club de lectura infantil amb activitats de lectura i de comprensió lúdiques i imaginatives; i cada dimecres i divendres a les 18.30h també s’organitzen tallers, jocs i lectures al voltant de l’obra de Gloria Fuertes amb passaports literaris i premis per als participants.

El cicle d’havaneres, de sardanes i de cinema, la calada de les malles de Sant Pere (aquest dissabte 1 de juliol a la platja de Ponent i el 15 de juliol i el 19 d’agost), o  l’espectacle ‘sésamo on tour’ que  cada dilluns i diumenge acostarà els personatges de PortAventura world a la Font Lluminosa de Salou són algunes de les activitats que es mantenen en cartell.

Les activitats esportives, a més d’altres cicles com la Festa del Rei Jaume , inauguracions a la Torre Vella o una sessió de música 100% local seran altres dels ingredients d’aquesta guia d’estiu.