Derrota per la mínima a Buñol (Atlético Levante 1 – Nàstic 0)

Els grana afrontaven un nou desplaçament lluny de Tarragona amb la intenció de repetir la victòria aconseguida davant l’AE Prat i tornar a iniciar una nova dinàmica positiva de resultats

L’inici del duel ha estat competit de tu a tu entre tots dos conjunts, intentant portar el control del partit a la zona de mitjos. Les pilotes dividides i la cerca del joc profund, en el primer quart d’hora de joc, s’ha anat transformant amb un conjunt grana replegat prop de l’àrea i el local amb el domini del joc i les constants arribades per banda. Els tarragonins es mostraven segurs en el joc aeri i allunyaven ràpidament el perill en els diferents intents dels granota. Bernabé ha hagut d’intervindre en una ocasió, mentre que en el 41′ ha arribat el gol dels valencians en un remat de cap de Martínez. Pol Valentín ha estat a punt d’igualar el marcador dos minuts després en una centrada-xut des de banda esquerra que s’ha estavellat al travesser i s’ha acabat perdent per línia de fons, en el que ha estat la darrera oportunitat del primer temps.
En la represa, els de Toni Seligrat han sortit amb més personalitat sobre el terreny de joc amb l’objectiu de capgirar l’1-0. De fet, la primera arribada ha estat el remat de R. Brugué en el 46′, que no ha trobat porteria. El local Pereira hauria pogut ampliar distàncies en una jugada d’estratègia minuts després i l’ocasió més clara del Nàstic ha arribat mitjançant Juan Rodríguez, que ha obligat al meta Cárdenas ha realitzar una intervenció meritòria. I en la recta final del matx, el mateix defensa gallec amb un xut des de la frontal de l’àrea, i Lolo Plá, en situació similar, no han trobat els tres pals per poc. Aquest resultat significa la segona derrota consecutiva pels grana, ratxa que buscaran trencar abans de l’aturada de la competició per Nadal.
El proper partit del calendari oficial serà el de Copa del Rey davant la UE Olot. Duel que es disputarà el dijous, a les 20.30 h, al Nou Estadi.
Alineacions
Atlético Levante UD: Cárdenas, Blas Alonso, R. Costa, G. Pereira, Arturo, Nacho, J. Ontiveros, P. Martínez, Ferni, Sandoval, J. Bernal
Nàstic: Bernabé, Pol V, Goldar, J. Rodríguez, J. Márquez, R. Brugué, J. Pereira, Perone, Pedro, Albarrán, Ferran G.P.
Gols
1-0, P. Martínez (41′).
Observacions
Partit de la jornada 17 del grup III de la Segona Divisió B disputat a la Ciutat Esportiva de Buñol. Partit arbitrat per Roberto Gonzalo Sánchez (Col·legi madrileny).