Un derby poc hostil (1-1)

Poques ocasions en un partit que va igualar Marc Cardona després d’un gran gol de Kakabatze

Redacció.- El Nàstic ha arrencat un punt del Miniestadi del FC Barcelona B en un partit amb poques ocasions de gol on l’afició tarragonina s’ha deixat veure especialment, perquè gairebé 1000 seguidors omplien el camp del conjunt blaugrana. Kakabadze ha avançat els granes en la segona part, però Marc Cardona deu minuts després ha igualat el marcador. L’equip de Nano Rivas queda amb 33 punts a la classificació.

El derbi ha començat amb els dos equips amb voluntat de fer-se amb la possessió de la pilota, però sense ocasions clares de perill. El Nàstic ha tingut un parell d’aproximacions mitjançant Barreiro en els primers 10 minuts però no s’han concretat amb rematades sobre la porteria d’Ortolà. En el minut 25 ha arribat la primera ocasió pel filial blau-grana amb un llançament de falta des de la frontal de l’àrea. La rematada de Nahuel ha marxat per damunt de la porteria de Dimitrievski.

Tant Barça B com Nàstic han prioritzat a la primera part no encaixar per sobre de marcar per tenir el partit obert fins el final. Com ja va passar fa dues setmanes al Carlos Belmonte d’Albacete en el tram final de la primera meitat l’equip de Nano Rivas ha insistit sobre la porteria rival. Un parell de centrades des de les bandes de Tete i Kakabadze no han trobat rematador. L’última acció del primers 45 minuts ha estat una jugada individual d’Aleñá que s’ha quedat sense opcions de rematar quan ha entrat dins l’àrea.

La segona part ha començat amb dues accions de perill gairebé consecutives del Barça B. En el minut 51 una jugada de Nahuel fins a la línea de fons ha acabat amb una centrada a la frontal de la petita que ha rematat Ballou, però la defensa grana ha estat atenta per enviar fora. Tres minuts després en una jugada al contracop el filial blau-grana ha tingut una doble rematada. Primer de Nahuel que ha rebutjat Kakabadze quan la pilota entrava i el refús li ha caigut a Aleñá però el seu xut l’ha enviat Dimitrievski a corner.

El Nàstic ho ha intentat en el minut 59 amb un xut llunyà de Manu Barreiro, que ha volgut sorprendre a Ortolà però la seva rematada ha marxat a la dreta de la porteria del Barça B. També Mesa ho ha provat de uns segons després des de lluny, però l’ha aturat el porter blau-grana. I en el 64 ha arribat el 0-1. Una obertura de Fali des de l’eix central a la banda dreta per Kakabadze ha acabat amb una acció individual del jugador georgià. Després de retallar a un rival, la seva rematada ha entrat ajustada al pal esquerre de la porteria de d’Ortolà.

Amb el marcador en contra, el Barça B s’ha fet amb el control de la pilota per buscar l’empat. En el minut 70, Dimitrievski ha pogut atrapar una rematada de David Costa des de la frontal de la petita després de la centrada d’un corner. El Nàstic, de la seva banda, ho ha provat amb accions aïllades. Omar Perdomo ha fet una jugada individual en el minut 75, però el seu xut des de la frontal l’ha aturat sense problemes Ortolà. Un minut després, Marc Cardona ha aprofitat una pilota que ha quedat morta dins l’àrea per igualar el partit amb un xut creuat on no ha pogut arribar Dimistrievski.

El Nàstic rebrà en la pròxima jornada, la 29 de LaLiga 1|2|3, el CD Tenerife al Nou Estadi. Serà diumenge 4 de març a les 16 hores.