Debut amb derrota a DHC per als Voltors del Tarragona

L’expulsió temporal de l’Agus García va permetre als grupistes jugar amb superioritat numèrica i van aprofitar-ho

Eloi Boix.- Tot i les sensibles baixes acumulades en les últimes setmanes, els jugadors entrenats per Jason Randell viatjaven a Girona amb la clara intenció d’obtenir la primera victòria en aquesta segona fase de la temporada. Ho van plasmar durant l’inici de partit i és que, durant la primera mitja hora de l’enfrontament, el domini en el joc i el marcador per part dels Voltors va ser total: la concentració dels davanters donava avantatge als tres quarts que aprofitaven els errors de posicionament dels ales locals mitjançant el joc al peu d’en Marc Martorell, molt encertat durant aquest terç del matx. Així doncs, el Joan Rojas, el Jeremías Santiago i el Quim Culubret anotaven els tres primers assajos del partit i posaven el 0 -17 al marcador.
A partir del minut 25 va començar la cara B. Després del primer assaig local, l’expulsió temporal de l’Agus García va permetre als grupistes jugar amb superioritat numèrica i van aprofitar-ho per anotar el seu segon assaig. En el tram final del primer temps es van acumular els problemes per als visitants: el Jeremías Santiago i el Marc Prieto (tercera del GEiEG) van ser expulsats amb targeta vermella directa com a resultat d’una tangana on fins i tot els suplents i l’equip tècnic de l’equip local van entrar al camp per a prendre-hi part sense que l’àrbitre fes res al respecte. Aquesta baixa i la d’en Quim Culubret per lesió van debilitar en excés el joc de davantera del Tarragona i ho va pagar durant tot el segon temps.
La renovació de la primera línia del GEiEG a l’inici de la segona part els va aportar un clar domini en la melé, fet clau en la consecució dels diferents assajos d’aquest equip durant la segona part.
Les imprecisions en atac a causa d’un abús de l’off-load en qualsevol situació van provocar la pèrdua de pilotes en zones de risc i la falta de contundència en el placatge i suport col·lectiu en defensa dels visitants permetien avançar metres amb excessiva facilitat als locals que aconseguirien assajar dues vegades consecutivament.
L’assaig d’en Mati Sa en una jugada aïllada al minut 69 va portar un alè d’esperança als Voltors, però la reacció del GEiEG va ser immediata amb dos assajos a la recta final del partit que els hi van permetre sumar la victòria amb el punt bonus inclòs.
Derrota amarga  amb un marcador de 39 a 24 però amb moltes lliçons per a aprendre i solucions que s’aplicaran en el segon partit contra el Manresa el segon cap de setmana de gener després de l’aturada nadalenca.