Darrers dies per inscriure’s als actes de les festes de Sant Magí i Santa Tecla

Foto Laia Diaz

El termini per a entitats i empreses es tanca el proper 9 de juny

Redacció.- Des de l’Ajuntament recorden que fins aquest divendres 9 de juny a les 14h tothom que estigui interessat pot inscriure’s per participar en diferents actes de la festa major, tant de Sant Magí com de Santa Tecla, una convocatòria que s’obre cada any des de l’Àrea de Festes de l’Ajuntament de Tarragona; per tal de poder començar a elaborar la programació festiva, amb la implicació de les entitats, associacions i col·lectius que així ho desitgin.

Cada any aquesta convocatòria dóna l’oportunitat  i fa possible que la programació de les festes tingui un contingut obert, participatiu i plural amb les aportacions de les entitats ciutadanes.   Com ja es va anunciar el mes de març, enguany  s’ha elaborat un document  amb una sèrie d’accions per millorar  la convivència a l’espai públic i el civisme durant els dies de festa major.

Així mateix, us recordem que l’Ajuntament ha aprovat el document Accions per a la millora de la convivència a l’espai públic per festa major  on hi consten les condicions tan d’horaris com de tipus de música que necessàriament han de respectar-se en les activitats tan diürnes com nocturnes. Per altra banda, en el mateix document es recomana la realització d’actes de manera descentralitzada i evitar activitats a la via pública generades i/o organitzades per bars, restaurants o empreses privades, excepte aquelles que es considerin d’especial interès per la seva trajectòria, contingut o interès popular. Tot plegat significarà un pas endavant per  gaudir d’unes festes de més qualitat i més cíviques.

Trobareu les fitxes per a la inscripció i el document amb les accions per a la millora de la convivència a l’espai públic en aquests enllaços: