La CUP convoca una Assemblea a la Plaça dels Infants sobre les necessitats del Barri del Port sense comptar amb l’Associació de Veïns

Foto Blog Barri del Port

La CUP ha convocat una Assamblea Oberta el proper dimarts 18 de juliol a les 19.30h a la Plaça dels Infants sota el nom ‘ La Tarragona que tenim, el barri que volem’, per parlar de les necessitats del Barri del Port i la Part Baixa en general.

Blog Barri del Port.- Preguntada per aquest blog, la presidenta de l’A.V.V del Port, Rosa Puig, afirma que aquest partit polític no s’ha posat en contacte amb l’entitat veïnal per conèixer quines són les necessitats del barri ni per informar-los sobre la conocatòria o convidar-los a formar part. “La majoria de partits contacten i es van interessant per les nostres necessitats i lo normal seria que la CUP ho haguès fet” indica la preidenta. Puig assegura que ja els hi ha enviat un correu mostrant la seva molèstia i afirma contundent que “em fa l’efecte que ara que volen recollir vots per al referèndum s’enrecorden d’aquest barri”.