Cs. Carrizosa, després de patir un escarni a Valls

“No ens callaran per molt que ens cridin aquells que no toleren que hi hagi altres ideologies a Catalunya”

  • El portaveu de Ciutadans en el Parlament considera “una acció ridícula” que Torra “col·loqui una placa en el Palau per commemorar la fugida de la Justícia per part de Puigdemont”

Valls, dimecres 14 de novembre del 2018. “No ens callaran per molt que ens cridin aquells que no toleren que hi hagi altres ideologies a Catalunya”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, durant una visita al municipi de Valls (Tarragona), on ha patit un escarni per part d’uns “intolerants” que només representen “un 5% dels vots a Valls, mentre que Ciutadans representa el 20%”. El portaveu de Cs ha fet aquestes afirmacions durant una de les seves visites territorials habituals, aquesta vegada a Valls, on espera que Cs “obtingui uns bons resultats en les properes eleccions municipals”.

En declaracions als mitjans, ha lamentat que a l’Ajuntament d’aquest municipi liderat per Albert Batet “tampoc es respecti la neutralitat política” en exhibir-se “pancartes i llaços que no representen a tots els catalans”.

També ha advertit que des del seu partit no deixaran de “denunciar l’existència de la ideologia radical, extremista i supremacista” de Quim Torra, després que el president del Parlament, Roger Torrent, s’hagi reunit amb els grups parlamentaris aquest matí per garantir el correcte funcionament dels plens.

D’altra banda, s’ha referit a la placa que Torra col·locarà al Palau de la Generalitat per “commemorar la fugida de la Justícia per part de Carles Puigdemont”. Considera que és “una nova acció ridícula” per recordar “el que no és un exili, sinó una fugida de la Justícia per part d’algú que no s’atreveix a donar la cara”.Qui no dóna la cara i no es responsabilitza dels seus actes, no es mereix plaques a la seu de tots els catalans”, ha sentenciat.

I després de conèixer per alguns mitjans de comunicació que el Govern es “va gastar 600.000 euros en la Diada del separatisme”, Carrizosa ha sentenciat: “Entre tots els catalans estem pagant allò que només una minoria vol; Per això, és necessari que un partit com Ciutadans segueixi denunciant-ho”.