Crits, sorolls… i descens en contenidor

Veïns de la Part Alta denuncien l’última i sorollosa ocurrència dels joves de festa

Redacció.- Són les tres de la matinada del dijous i els veïns de la baixada de la Misericòrdia i Trinquet Vell tracten d’agafar la son sense massa èxit. No és que sigui alguna cosa nova, com afirmen alguns d’ells, però la forma en la qual s’estaven produint els sorolls sí ho era: nois pujats en contenidors, baixant per la Misericòrdia.

El vídeo va ser difós per l’associació Farts de Soroll, i ràpidament va circular per les xarxes socials. “És una anècdota; cada nit es podrien treure vídeos de noves anècdotes”, explica Andreu Ximenis, de l’associació.

En les imatges es veu com els joves, a més del propi soroll, s’ovacionen entre ells, sumant més elements que impedeixen el somni dels veïns, com explica el propi Ximenis. “Moltes nits s’aglomera gent a l’entorn del Cau”, en referència al pub de la zona, “i els caps de setmana, molta més”. A més, lamenta que per quan arriba la Guàrdia Urbana els sorollosos ja s’han dispersat o ficat en el local.

Però el somni dels veïns no és l’única cosa que es veu afectat. Restaurants dels carrers adjacents veuen com els seus contenidors són robats, buidats in situ (el que els ha arribat a comportar amenaces de sancions per la presència d’escombraries) i… muntats carrer avall.