Creen una app de navegació que permet saber el preu del carburant en temps real

L’ha dissenyada l’empresa Top Sailing Charter de Torroella de Montgrí i permet alertar de possibles perills al mar i afegir punts d’interès

Redacció.- Top Sailing Charter (TSCH), una empresa amb seu a Torroella de Montgrí especialitzada en organitzar viatges nàutics de luxe, ha tret al mercat Seasail, una app gratuïta per a mòbils i tauletes la primera que permet a l’usuari consultar el preu dels carburants de tots els ports de la costa de l’estat Espanyol a l’instant. La presentació es farà durant el Saló Nàutic a Barcelona que es celebra aquesta setmana a Barcelona. Aquesta aplicació, pensada per facilitar la navegació als usuaris, permet afegir punts d’interès de la costa i alertar de possibles perills marítims. Ja està disponible per iOS i Android i està pensada perquè tot usuari nàutic, ja sigui de lloguer d’embarcacions o propietari, disposi del màxim de dades possibles sobre l’entorn mentre navega.

L’app Seasail compta amb un sistema de navegació a través d’un mapa geolocalitzat que permet a l’usuari saber la seva posició en tot moment i alhora consultar la benzinera més propera o els punts d’interès del seu voltant. La informació s’actualitza cada hora i, d’aquesta manera, l’usuari pot consultar on li surt més a compte proveir de combustible la seva embarcació. Una altra característica que ofereix l’app és poder consultar punts d’interès de tota la costa de l’estat espanyol, com ara miradors, restaurants, oficines de turisme o llocs d’interès cultural. A més, permet a l’usuari afegir punts conflictius de navegació, com per exemple roques poc profundes.

L’App també permet als clients que lloguin una embarcació amb l’empresa Top Sailing Charter fer una ‘checklist’ (llista de comprovació) de l’estat en què es troba l’embarcació abans de salpar. Es poden revisar aspectes interiors –GPS, neteja o neveres– i exteriors –veles, escotilles o àncores–. Un altre dels punts destacats de Seasail són les notificacions d’alertes segons localització. Si l’usuari ho desitja, rebrà avisos de l’estat del mar allà on es trobi. També li arribaran ofertes dels serveis que ofereix Top Sailing Charter, com promocions de descompte de fins al 50%.

Nova base nàutica fixa a Eivissa

A banda de l’App, l’empresa donarà a conèixer la nova base nàutica fixa a Eivissa, que està operativa des d’aquest estiu. Es tracta de la segona que l’empresa té al Mediterrani després que el passat mes de maig va inaugurar una flota permanent de lloguer de vaixells d’alta gamma a la Costa Brava. L’empresa va decidir apostar per l’Estartit i reforçar el seu posicionament a la Costa Brava, aprofitant l’augment del turisme de luxe a la demarcació. Properament tenen previst obrir una flota permanent al Carib.Top Sailing Charter va néixer a Torroella de Montgrí fa deu anys, el setembre de l’any 2007, amb l’objectiu d’oferir l’oportunitat de llogar tot tipus de vaixell per navegar per qualsevol part del món. La internacionalització dels seus serveis i la capacitat d’adaptació a les noves tecnologies, han estat clau en el creixement sostingut del volum de negoci que ha experimentat l’empresa.

A través del seu web, http://www.topsailingcharter.com., ofereix més de 9.300 embarcacions arreu del món, des de França, Itàlia, Grècia, Croàcia, Turquia, el Carib i l’Àsia.