Categories: Noticies de Smartcity

Convocades les Beques de Formació Professional de Fundación Repsol i el Complex Industrial de Repsol a Tarragona

Fundación Repsol, en col·laboració amb el Complex Industrial de Repsol a Tarragona, posen en marxa una nova convocatòria de beques per a alumnes de Formació Professional de Tarragona, Reus, Valls i Vila-seca.

En el curs 2018-2019 es concediran un total de 20 ajuts que els interessats podran sol·licitar des del 2 de juliol a través del web becasfp.fundacionrepsol.com.

Aquest programa de beques de Formació Professional (FP) és una iniciativa de Fundación Repsol, en col·laboració amb els complexos industrials de Repsol i Petronor, amb l’objectiu de promoure i facilitar l’FP com una opció educativa, millorant així la capacitat d’ocupabilitat dels joves.

A l’entorn del Complex Industrial de Repsol a Tarragona es concediran vint beques, de les quals cinc es destinen per a Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM) i quinze, per als Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS), amb una quantia de 800 euros cadascuna. Així mateix, el millor estudiant becat de GFGM i el millor de GFGS, rebran un bonus especial de 300 euros a l’octubre de 2019, com a reconeixement al seu esforç.

Aquest programa s’estén a més, a altres localitats de l’entorn d’A Coruña, Cartagena, Puertollano i Biscaia, i es concedeixen un total de 100 beques a estudiants de Formació Professional (25% per a CFGM i 75% per CFGS).

Un any més, els alumnes interessats podran realitzar les seves inscripcions a través del web becasfp.fundacionrepsol.com. El termini per a la presentació de sol·licituds està obert des del 2 de juliol al 16 d’octubre de 2018, ambdós inclosos.

Poden accedir a les beques aquells alumnes que cursin estudis de Formació Professional de Grau Mitjà i Grau Superior de les següents àrees: Electricitat/Electrònica, Fabricació mecànica, Instal·lacions i manteniment, Edificació i obra civil, Energia i aigua, Química, Informàtica i comunicacions, Administració i gestió, Comerç i màrqueting, Sanitat i Seguretat i medi ambient. Els estudiants beneficiaris de la beca el curs passat, també poden optar a renovació, per la qual cosa s’hauran d’inscriure de nou, en aquesta convocatòria.

Com a novetat, enguany les beques estan obertes també a alumnes d’FP dual. A més, d’acord al compromís de Repsol i la Fundación amb la integració social i laboral de les persones amb discapacitat, un 10% de les places es reserven per a aquests estudiants.

 

Tota la informació de la convocatòria estarà disponible a: becasfp.fundacionrepsol.com

Redacció

Share
Published by
Redacció

Recent Posts

La Setmana de la Salut de Vila-seca 2024 se centra en l’estil de vida mediterrani

Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…

4 dies ago

La Diputació de Tarragona aprova la compra de l’antic edifici de la seu de Caixa Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…

4 dies ago

Tarragona i el Síndrome de les Finestres Trencades: Com la Falta d’Autoestima Crida a l’Acció

Tarragona, una ciutat amb un ric patrimoni històric i una ubicació privilegiada al Mediterrani, es…

4 setmanes ago

Las máquinas ya trabajan en los terrenos del proyecto de Lotte Energy Materials

Las máquinas ya están trabajando en la preparación de los terrenos para iniciar en las próximas…

4 setmanes ago

Reus acollirà dues proves dels IV Premis Gastronòmics Josep Lladonosa

Reus serà escenari de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un dels esdeveniments més…

1 mes ago

Finalistes del I Premi de Periodisme Salut i Drets Socials

Un total de 31 treballs periodístics sobre temes de salut i drets socials (dependència,  serveis…

1 mes ago