Controlat l’incendi del Camí de l’Àngel

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat el foc al camí de l’Àngel de Tarragona que ha començat aquest dilluns al migdia. L’incendi forestal hauria cremat unes tres hectàrees de vegetació a prop de Sant Pere i Sant Pau i la urbanització Tarragona 2. L’incendi ha obligat a confinar els usuaris residents a l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral a l’interior del centre de La Muntanyeta. La directora de l’Associació, María Perez, ha explicat que en aquell moment només hi havia 23 usuaris de la residència perquè l’escola i el taller ocupacional fa vacances.

Al lloc hi han treballat fins a quatre mitjans aeris dels Bombers que ja s’han retirat. A hores d’ara hi resten una desena de dotacions terrestres treballant per tal de donar el foc per extingit. El foc s’ha donat per controlat a tres quarts de sis de la tarda. La circulació per l’entorn ha quedat limitada i la línia L-6 de l’EMT ha resultat afectada.
També s’han confinat altres veïns de la zona a l’interior de les cases.

Dos veïns han estat atesos pel Servei d’Emergències Mèdiques a causa del foc, del qual se’n desconeix l’origen. El portaveu del govern municipal, Xavier Puig, assegura que ara cal esbrinar la causa i l’abast de l’incendi, que hauria pogut estar molt greu.

L’avís s’ha donat a les 13:12h. Les flames s’han pogut veure des de diferents punts de la ciutat.