El Conservatori de Música organitza les VI Jornades de Corda

L’activitat culminarà el dissabte 9 de setembre amb un concert obert al públic a l’Auditori Diputació

L’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona organitza del 5 al 9 de setembre les VI Jornades de Corda, un projecte que té com a objectiu complementar i enriquir la formació de l’alumnat a través dels assajos i el treball conjunt. Enguany l’activitat compta amb la participació del professor convidat Raúl Garcia Marian (violí) – Assistent Concertino de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i amb la col·laboració dels exalumnes Mikel Paz, Jordi Morell, Alberto Ferrés i Èric Castro.

Les VI Jornades de Corda culminaran el proper dissabte 9 de setembre amb un concert obert al públic (entrada lliure amb aforament limitat a la sala) que tindrà lloc a les 19 h a l’Auditori Diputació, al Carrer de Pere Martell 2 de Tarragona.

El professor convidat

Després de realitzar els estudis superiors al Real Conservatorio Superior de Música de Madrid Raúl Garcia es trasllada a la universitat de Wisconsin (EUA) i al Royal Northern College of Music, a Manchester (Regne Unit) on es gradua i obté la medalla “Hiles” com a millor instrumentalista de corda de la seva promoció. Garcia ha actuat com a solista a l’Auditori Nacional de Música de Madrid, al Kolaratz Hall de Belgrad, al Bridgewater Hall de Manchester, i al Palau de la Música de Barcelona, entre altres, i ha rebut diversos premis en certàmens musicals arreu de l’Estat espanyol.