I Congrés Català del Canvi Climàtic

La Universitat Rovira i Virgili acollirà tres dies de ponències i taules rodones amb els experts internacionals capdavanters en la reflexió sobre els efectes del canvi climàtic

 

 

Tarragonasmart.- La Fundació Tarragona Smart  Mediterranean City col·labora en el I Congrés Català de Canvi Climàtic, els pròxims dies 17, 18 i 19 de gener. La Universitat Rovira i Virgili acollirà tres dies de ponències i taules rodones amb els experts internacionals capdavanters en la reflexió sobre els efectes del canvi climàtic. La reflexió es presenta des de diversos punts de vista: medi ambiental, comercial, legislatiu o empresarial. Tot, per promoure un nou enfocament sobre la problemàtica, que permeti afrontar-la amb responsabilitat cap a l’entorn natural sense aturar el creixement econòmic.

Les noves tecnologies hi tenen un paper cabdal, posant de manifest la necessitat de què les ciutats del futur treballin cap a la sostenibilitat i l’ús de recursos renovables. Una Smart City és una ciutat que fa una aposta clara perquè la convivència entre l’entorn, els motors econòmics i els ciutadans sigui fluida, respectant les necessitats de cada sector i convertint-se en un espai més amable.