Comunicat conjunt del Govern de la Generalitat, CCOO de Catalunya, UGT de Catalunya, Foment del Treball i PIMEC, davant l’anunci oficial de Nissan de tancament dels seus centres de treball a Catalunya

Es comprometen a continuar treballant per mantenir l’activitat de Nissan i el seu parc de proveïdors a Catalunya i posen en valor la unitat d’acció

Davant de l’anunci oficial de l’empresa Nissan Motor confirmant els rumors sobre el tancament dels seus centres de treball a Catalunya, afectant a més de 3.000 treballadors de forma directa i 20.000 de forma indirecta, el Govern de la Generalitat i les organitzacions les organitzacions sindicals i empresarials més representatives a Catalunya:

  1. Manifesten el rebuig a l’anunci de tancament dels centres de treball de la companyia Nissan Motor a Catalunya i la greu preocupació per l’impacte econòmic i social que pugui tenir, així com la forma d’anunciar aquesta decisió amb tant breu marge de temps.
  2. Insten a Nissan a reconsiderar la decisió per responsabilitat davant dels seus treballadors i treballadores, davant de les empreses proveïdores i davant del territori que l’ha acollit els últims 40 anys.
  3. Es comprometen a continuar treballant per mantenir l’activitat de Nissan i el seu parc de proveïdors a Catalunya i posen en valor la unitat d’acció de les diferents administracions, patronals i sindicats per evitar que es confirmi el tancament definitiu dels centres de treball a Catalunya.