Compte enrere pel Challenge Salou 2019

Imatge de l'edició de 2018. CEDIDA

Un total de 1.050 triatletes participaran a la prova, que es disputarà el proper diumenge 7 d’abril

Salou consolida el seu prestigi internacional amb triatletes de 40 països

La sortida PRO comptarà amb 78 atletes professionals

El proper diumenge 7 d’abril se celebrarà la 5a edició del Challenge Salou, una de les cites internacionals de triatló més destacades de la Costa Daurada. La prova comptarà amb un total de 1.050 participants que recorreran 1.9km nedant, 90km en bicicleta i 21.1km corrent en les modalitats HALF i HALF RELAY; i 1,9km nedant, 60km en bicicleta i 11km corrent en la modalitat SHORT.

La cursa començarà el diumenge a les 08:00 del matí, preveient l’arribada del primer corredor a les 11:50h a la meta situada a la Plaça de les Comunitats Autònomes, epicentre del triatló tot el cap de setmana. Amb un ràpid circuit de ciclisme de 3 voltes i una cursa a peu pel passeig marítim, cap participant quedarà indiferent. A més, la prova es podrà seguir online a través de les xarxes socials.

Cal destacar que el Challenge Salou no només reparteix 25.000 € en premis, sinó que també és una cita classificatòria per al Mundial (The Championship) que se celebrarà a Samorin, Eslovàquia, el proper 2 de juny.

Consolidació internacional

Després de tancar inscripcions el passat 22 de febrer el Challenge Salou consolida el seu prestigi internacional amb un espectacular planter de triatletes de 40 països i 78 triatletes professionals que prendran la sortida PRO.

Entre els noms més destacats ressalten Pablo Dapena (ESP), que repeteix a Salou per tercer any consecutiu, així com Judith Corachan (ESP) i Margie Santimaria (ITA) que també tornen a Salou després del seu primer i tercer lloc en 2018, respectivament.

Circuit més ràpid i segur

Gràcies al treball conjunt entre l’organització i la Policia Local, Mossos d’Esquadra i el Servei Català de Trànsit, el circuit de bicicleta i de cursa a peu del Challenge Salou 2019 serà més segur i més ràpid. Les millores del traçat s’han focalitzat a eliminar 6 rotondes per cada volta (18 rotondes en total) i a traslladar 6 km de carretera secundària a 6 km de autovia. Així doncs, els triatletes podran competir aquest any en un circuit millorat, més veloç i més segur.

The Festival: activitats tot el cap de setmana

Més enllà del triatló de mitja distància, el Challenge Salou presenta The Festival, una oferta d’activitats perquè les famílies també puguin viure una experiència única i gaudir d’aquest meravellós esport que fusiona família i esport.

A més d’una fantàstica Expo d’accés lliure al Resort La Siesta de Salou, el divendres 5 d’abril a la tarda se celebrarà un “Meet & Greet” amb els millors atletes professionals de la prova. El dissabte 6 d’abril al matí serà el torn de la prova de natació “Open Water”, la cursa familiar de 4 km “Breakfast Run” i la “Junior Challenge”, la cursa a peu dels més petits. Més tard, la “Pasta Party” i la “Challenge Women” completaran l’oferta d’activitats del dia previ al Challenge.

 

 

Més informació: http://challenge-salou.com/