Ciutadans (Cs) Tarragona sol·licita que es congelin les taxes dels marxants de Plaça Corsini

Mercat Central de Tarragona. CEDIDA

Pedro Sánchez (Cs) defensa que la proposta taronja suposarà “la revitalització i la dinamització de l’entorn de l’Illa de Corsini”.

Tarragona, dimecres 28 de novembre 2018. El representant de Ciutadans (Cs) al Consell d’Administració d’Espimsa, Pedro Sánchez, ha proposat “congelar les taxes d’ocupació de la via pública als marxants de plaça Corsini” per “incentivar positivament l’activitat dels marxants i dinamitzar l’entorn que envolta el Mercat Central”, després que els marxants denunciessin un descens de més del 50% de les vendes en traslladar-se en plena temporada estival de la Rambla Nova a Plaça Corsini.

El regidor de Cs ha demanat a l’equip de govern que “rectifiqui i anul·li les tarifes aprovades als marxants el passat mes de maig”, ja que representen un clar “impediment” a la “dinamització de l’entorn de l’illa Corsini”. En aquest sentit, ha apuntat que l’activitat dels marxants és “un factor de cohesió social que ha de potenciar-se”.

Pedro Sánchez ha recordat que “des de l’administració hem d’ajudar als comerciants i no posar impediments” i ha instat al govern local a “posar les condicions adequades per revitalitzar el mercat ambulant de la ciutat”.