Ciutadans (Cs) Tarragona exigeix ​​explicacions urgents a Ballesteros per les presumptes irregularitats en la contractació administrativa dels Jocs del Mediterrani

 ● Rubén Viñuales (Cs) denuncia “la falta de transparència i fiscalització” de la gestió i l’organització dels Jocs del 2018

Tarragona, dijous 31 de maig del 2018. El portaveu municipal de Ciutadans (Cs) Rubén Viñuales, ha exigit “una explicació pública al màxim responsable del govern municipal” davant la notícia sobre ‘presumptes irregularitats en la contractació administrativa dels Jocs de la Mediterrània’ . I ha assenyalat que “és un toc d’atenció alarmant per part de la Sindicatura de Comptes”.  

Des de la formació taronja “sempre hem manifestat la necessitat d’una fiscalització prèvia així com en temps real de la celebració dels Jocs”, ha manifestat Viñuales. I ha afegit que, per això, “Ciutadans va sol·licitar una comissió informativa sobre l’organització de l’esdeveniment amb la finalitat de conèixer de primera mà les gestions realitzades pel Govern.”

A més, el líder de l’Oposició ha declarat que “hem d’estar molt atents a la fiscalització de la contractació dels Jocs el mateix dia de la finalització dels mateixos” ja que “ha comportat una despesa molt elevada per a les arques municipals.”  

Viñuales, ha finalitzat exposant que “els tarragonins tenen dret a conèixer com s’ha dut a terme la gestió dels Jocs” i ha afegit que “el govern té l’obligació d’informar de manera transparent i urgent”.