Ciutadans (Cs) proposa regular l’ús dels patinets elèctrics a Cambrils

Patricia de Miguel (Cs): “no existeix una normativa estatal que reguli l’ús de patinets elèctrics”, per això, “una ordenança municipal seria una solució a curt termini a un possible problema de mobilitat”

Cambrils, dijous 29 de novembre de 2018. El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a Cambrils ha registrat una iniciativa perquè “es redacti en el marc de l’ordenança de convivència ciutadana la regulació de l’ús dels vehicles de mobilitat personal (VMP), també coneguts com a patinets elèctrics”. Així ho ha explicat la regidora de Cs, Patricia de Miguel, que espera que la iniciativa compti amb el suport de la resta de forces polítiques al Consistori en el ple ordinari de novembre.

La regidora de Cs ha explicat que “l’ús d’aquest nou mètode de transport és cada vegada més habitual, en moltes ciutats existeixen empreses de lloguer de patinets elèctrics que funcionen amb geolocalització a través d’una aplicació mòbil”. Així i tot, “en l’àmbit estatal, no existeix una normativa que reguli el seu ús”, per això, “una ordenança municipal seria una solució a curt termini a un possible problema de mobilitat”.