Ciutadans (Cs) denúncia que no es pugui pagar en metàl·lic per visitar els monuments romans de Tarragona

Foto: Manel R. Granell

Rubén Viñuales (Cs) insta l’equip de govern a “tornar a permetre el pagament en metàl·lic i introduir el pagament amb targeta de crèdit com a mesura complementària”

Tarragona, diumenge 2 de desembre de 2018. El grup municipal de Ciutadans (Cs) ha denunciat públicament que “l’equip de govern no permeti pagar en metàl·lic per visitar els monuments romans de Tarragona”. El portaveu de la formació taronja a Tarragona, Rubén Viñuales, ha assegurat que la mesura demostra “la falta de visió estratègica del govern de Ballesteros”.

Rubén Viñuales ha defensat que “es donin totes les facilitats possibles als turistes i visitants de la ciutat per poder veure els monuments” però que “una cosa és introduir el pagament a través de targeta de crèdit com a manera complementària i l’altra és limitar-ho com a única opció”.

Per tot això, el portaveu municipal de Cs ha assegurat que “des de Ciutadans reclamarem al govern municipal que torni a implementar el pagament en metàl·lic com a opció per als nostres visitants”.