Cinc denunciats per abocaments il·legals de residus en dipòsits incontrolats de Tarragona

Els Mossos enxampen quatre homes i una dona dipositant runa i màquines recreatives en abocadors il·legals del barri de la Floresta i el polígon comercial les Gavarres

ACN Tarragona.-Els Mossos d’Esquadra han denunciat cinc persones per abocaments il·legals en dipòsits irregulars situats a la part posterior del barri de la Floresta i el polígon comercial les Gavarres de Tarragona. Agents de la Unitat Regional de Medi Ambient van establir un dispositiu el passat mes de març després que s’hagués detectat una gran quantitat de residus acumulats en aquests espais. Entre aquests, per exemple, s’ha trobat, fins i tot, un patinet de platja. A més d’intentar identificar els infractors, els Mossos van suggerir a l’Ajuntament la possibilitat de limitar l’accés a la zona. Finalment, durant els mesos de vigilància, amb patrullatge i agents de paisà sobre el terreny, van enxampar tres persones que hi efectuaven abocaments de runa i dues més que hi llençaven màquines recreatives. En tots els casos, els agents van aixecar acta l’han tramitat a l’Ajuntament, per a possibles sancions, en el cas dels residus sòlids urbans. Si són perillosos, es tramitaria davant l’Agència Catalana de Residus.

Els denunciats són quatre homes i una dona, d’entre 25 i 57 anys, veïns de Salou, Reus, Almeria, Igualada i Tarragona. Segons els Mossos, el dispositiu continua encara obert i es fan gestions per esbrinar la procedència dels residus.