CF Reus – RCD Mallorca (0-2): «Derrota en un partit igualat»

Partit CF Reus Deportiu-Mallorca. CEDIDA
El CF Reus ha perdut (0-2) a l’Estadi davant el RCD Mallorca.

Els roig-i-negres han mantingut un duel igualat davant el conjunt mallorquí en un duel que no s’ha decantat fins a la segona part. L’equip de Xavi Bartolo ho ha intentat fins al final però no ha aconseguit trencar la ratxa negativa de resultats. El CF Reus ja pensa en el proper partit de lliga que tindrà lloc diumenge 9 de desembre a les 12.00 hores al camp de la AD Alcorcón.

En el global de la primera part s’han vist poques ocasions de gol. El CF Reus ha sortit decidit en busca de la victòria i Ricardo Vaz ha estat el primer en provar-ho. Al minut 3’ de partit, l’extrem portuguès ha provat un centre-xut que ha sortit fregant el pal de la porteria rival. Els roig-i-negres s’han trobat davant un RCD Mallorca ben plantat sobre la gespa de l’Estadi Municipal i amb les línies molt definides. A mesura que han avançat els minuts, el duel s’ha anat igualant i el ritme del partit ha disminuït. Sastre ha posat a prova a Edgar Badia amb un xut ras dirigit al curt pal. El porter roig-i-negre ha posat una mà providencial per evitar el 0-1.

El CF Reus, tot i tenir el domini de la pilota, no ha aconseguit generar el suficient perill per arribar a la porteria rival. Per la seva part, el RCD Mallorca només s’ha acostat amb una ocasió de Valcarce que ha sortit fregant l’escaire de la porteria reusenca. A la represa, el partit s’ha decantat per petits detalls. Al minut 58’, Miguel Linares ha tingut l’oportunitat del 1-0 amb una excel·lent rematada de cap que Baba ha refusat sota pals. De la possible diana roig-i-negra, s’ha passat al gol visitant. Al 69’ Sastre ha inaugurat el marcador després d’aprofitar un refús a l’àrea petita.

Amb el marcador en contra, el tècnic Xavi Bartolo ha donat entrada a David Querol i Carbonell per Fran Carbia i Juan Domínguez. L’extrem reusenc ha tornat a trepitjar el terreny de joc després de gairebé 8 mesos de lesió. Els roig-i-negres ho han intentat de totes les maneres però s’han trobat davant un equip molt ben ordenat i que no ha concedit cap ocasió. En el darrer minut de partit, Lago Junior ha marcat el 0-2. Edgar Badia ha aturat en un primer temps el penal disparat per Junior però el rebuig l’ha aprofitat el mateix jugador per anotar el gol definitiu. El CF Reus se situa a la 20a posició de la LaLiga123 amb 13 punts. El proper partit dels roig-i-negres tindrà lloc diumenge 9 de desembre a les 12.00 hores al camp de la AD Alcorcón.