El Centre d’Art de Tarragona enceta una nova etapa

????????????????????????????????????

El Tinglado2 acollirà la primera exposició que s’inaugurarà aquest divendres

 

 

Redacció.- El Centre d’Art de Tarragona engega una nova etapa aquest 2018 impulsant l’exhibició, la producció i la difusió de les arts visuals contemporànies a la ciutat. El projecte està adherit a la Xarxa Pública de Centres i Espais d’Arts Visuals de la Generalitat de Catalunya i compta amb la complicitat de l’Autoritat Portuària de Tarragona que ha dut a terme un important projecte de millora de l’espai per a la part expositiva del Tinglado 2.

                                                                                                                                                    

El Centre d’Art de Tarragona s’inicia amb tres línies de treball que tenen com a objectiu, per una banda, que la ciutat compti amb una oferta cultural en l’àmbit de les arts visuals contemporànies, de l’altra, amb un espai de referència de les arts visuals i plàstiques del territori promogut a nivell municipal. Els tres eixos són:

·         Tinglado 2. Espai expositiu per a l’art contemporani que comença a treballar en la producció pròpia i a partir del mes d’abril iniciarà una tasca  pedagògica amb voluntat de captar nous públics i treballar per apropar l’art contemporani al ciutadà.

·         Teler de Llum. Donar continuïtat a aquest projecte coordinant iniciatives artístiques que ja funcionen a la ciutat com Estació CreativaMurs que parlen, etc…

·         Pro-posicions. Oferir nous espais per a exposar i donar sortida a les iniciatives artístiques de la ciutat.

Les primeres accions programades per aquest 2018 seran les exposicions que s’instal·laran en el nou espai del Tinglado2.  Es tracta d’un projecte de producció pròpia comissariat per un artista local i dues exposicions en itinerància: la primera, serà el projecte guanyador de la 3a edició del premi de videocreació de la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya i LOOP Barcelona, amb que s’inaugura l’espai; i, la segona, s’emmarca dins el programa cultural dels Jocs del Mediterrani, sobre el periple de Cervantes i el deseo de vivir, exposició del fotògraf Jose Manuel Navia. Per tancar l’any, el Centre d’Art tornarà a implicar-se amb el Festival de Fotografia SCAN, amb la mostra Talent Latent.