La capital de la Costa Daurada es prepara per viure la segona edició del “Salou de Moda” amb grans novetats

Dijous, dia 29 s’inaugura amb l’obertura d’un espai gastronòmic i actuacions

La desfilada de moda -plat fort de l’esdeveniment- tindrà lloc dissabte 1 al passeig Jaume I (davant Xalet Torremar) a les 22h. La passarel.la de més de 40 metres amb diversos desnivells es complementarà amb un Summer Market i música en directe

La Regidoria de Promoció i Dinamització Econòmica, Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament de  Salou ha organitzat per aquest proper cap de setmana una nova edició de l’esdeveniment “Salou de Moda”, per promocionar una vegada més el comerç local. Com a novetats d’aquesta edició, cal destacar la zona gastronòmica amb fook trucks, el Summer Market, i la música en directe, fent més innovador i proper l’esdeveniment.

El dijous 29 a les 19h s’inaugurarà l’esdeveniment amb l’obertura de l’espai gastronòmic amb les food trucks. A partir de les 21h actuació dels atabaladors de Salou i tot seguit actuació de Dj Mambo Jambo.

Com a acte central, gaudirem de la desfilada de moda que tindrà lloc el dissabte 1 de juliol a les 22 hores, al passeig Jaume I de Salou, aproximadament davant el xalet del Patronat de Turisme. Els visitants podran gaudir d’una desfilada plena de novetats amb les últimes tendències tant en moda infantil, home i dona per aquesta temporada estival. Es tracta d’una passarel.la urbana integrada en  l’espai del passeig Jaume I, amb una llargada de més de 40 metres amb diversos desnivells amb escales. Destacar també com a novetat una posada en escena molt més àgil i dinàmica, amb música en directe, food trucks amb més d’una desena d’establiments, més d’una trentena de botigues del municipi en una zona anomenada Summer Market, juntament amb moltes sorpreses més.

En total seran 25 models adults, 10 models infantils i 12 els establiments del municipi que hi participaran, donant així a conèixer les seves novetats i tendències per aquesta temporada. Com en edicions anteriors, es veuran desfilar des de productes de calçat; roba de bany; complements; bijuteria, tendències masculines, femenines e infantils o streetwear. Els establiments participants a la desfilada són: Coolangatta, R&X, Nina Sclifos, Tissu, Melé, OTTO, Cloe, Quky Moda Infantil, Queens, Robes Mercè, MYS, Dolores Cortés, Divis Couture.

Tant el divendres, el dissabte, com el diumenge, a partir de les 13h i fins a les 24h es podran degustar els millors àpats en la zona de les food trucks. Diversos grups de música locals animaran l’esdeveniment a partir de les 21h; tots els dies menys el dissabte que tindrà lloc la passarel.la. El divendres 30, tots els visitants també podran gaudir de les ultimes tendències en moda en el Summer Market.

La regidora de l’àrea, Martina Fourrier, ha explicat que “es tracta d’un punt d’atracció per turistes i ciutadans on poden trobar les noves tendències coincidint amb la temporada estival”. Fourrier ha afegit que “degut la bona acollida que va tenir la desfilada l’any passat, hem volgut ampliar les activitats que l’envolten oferint diversió i entreteniment a petits i grans”.

Recordar que s’instal·laran més de 700 cadires per tal de poder gaudir de la desfilada que tindrà un format totalment gratuït.