Càmpings Tarragona Ciutat, amb Santa Tecla

L’Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat, mitjançant el Trillas Platja Tamarit, vol ser present a les festes de Santa Tecla i torna a patrocinar aquest any la cercavila ‘Fes-te la Festa’, organitzada pels Chargrossos de Tarragona i la Comisssió de Treball per a l’Arrencada, que tindrà lloc el dissabte 14 de setembre amb inici al Passeig de les Palmeres i final a la Plaça Corsini. Recentment s’ha procedit a la signatura del conveni entre l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i el vicepresident de l’Agrupació i gerent del Trillas Platja Tamarit, Marc Francesch.

Igual que en 2018 s’estableixen dues modalitats, ja que és possible crear una de les icones del Seguici al taller que impartiran els Chargrossos des de les 9,30 hores a les Palmeres, o bé es pot portar fet des de casa. Una comissió tècnica avaluarà la imatgeria ‘domèstica’ i el guanyador rebrà un cap de setmana de càmping per a tota la família, mentre que es sortejarà un altre entre tots els participants en els tallers.

L’any passat desenes de nens van participar en els tallers i van dissenyar el seu nano, bèstia o gegant a partir d’una caixa de cartró. Reis, dracs, bruixes i cucaferas de tota mena i Condició és van barrejar amb animals, robots, algun monjo de la Chartreuse i Fins i tot els forces de Star Wars. La cercavila estarà amenitzada pels músics de El Tecler i de l’Aula d’Instruments Tradicionals de l’Escola Municipal de Música de Tarragona.

Amb aquest patrocini l’Agrupació Càmpings Tarragona Ciutat explicita el seu compromís amb la societat de Tarragona que s’estén a l’esport amb el Nàstic, a l’àmbit del patrimoni històric (Tarraco Viva) o la sostenibilitat mediambiental (Europe Clean Day).

Redacció

Share
Published by
Redacció

Recent Posts

Empresaris de Tarragona Destaca la Importància de la Formació d’un Govern Ràpid per Impulsar els Motors Econòmics Regionals

Amb les recents eleccions catalanes del 12 de maig i les pròximes eleccions europees del…

3 dies ago

Participació Activa d’EdT en les Eleccions Catalanes amb 82 Propostes Econòmiques per Tarragona

A l'aproximació de les eleccions a Catalunya, l'associació Empresaris de Tarragona ha estat particularment activa,…

3 dies ago

La CEPTA, en perill de liquidació

La patronal tarragonina té un deute acumulat de 583.000 euros. El principal deute es va…

2 setmanes ago

En el nostre imaginari: La Transformació de Tarragona en una Ciutat Verda

Com organització empresarial tenim un conjunt de dures i obligacions amb la societat que ens…

2 setmanes ago

La Setmana de la Salut de Vila-seca 2024 se centra en l’estil de vida mediterrani

Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…

3 setmanes ago

La Diputació de Tarragona aprova la compra de l’antic edifici de la seu de Caixa Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…

3 setmanes ago