Cádiz CF – CF Reus (2-0): Ensopegada a Cadis

El CF Reus no ha pogut aconseguir cap mena de botí de la seva visita al camp del Cádiz CF (2-0), en el partit corresponent a la jornada 13 de LaLiga 123.

• Dos gols a l’inici de la primera i segona part han condemnat l’equip de Xavi Bartolo. Malgrat els intents i els canvis ofensius, els roig-i-negres no han pogut evitar que els tres punts es quedessin a terres andaluses.

Els locals han sortit amb la intenció de no perdre el temps, volent-se imposar en els primers compassos. Després d’un parell d’aproximacions sense excessiu perill, el Cádiz s’ha trobat amb l’1-0 al minut 6, obra de Manu Vallejo gràcies a una rematada de cap molt ben col·locada. El contratemps d’encaixar un gol ha obligat els homes de Xavi Bartolo a ser més incisius en atac. Així han arribat les primeres possessions llargues dels roig-i-negres, sense concretar encara destacades ocasions.

El Cádiz hauria pogut ampliar distàncies amb minut 20, en una rematada a boca de canó de Dejan Lekic que ha aturat Edgar Badia amb una excel·lent estirada. El CF Reus seguia buscant el gol de l’empat. Tot i intentar-ho amb jugades destacades com les que han generat Fran o Alfred, els roig-i-negres no han pogut materialitzar-les en els metres finals i els primers 45 minuts han acabat amb el resultat d’1-0.

La segona part ha començat com la primera: amb els locals inquietant la porteria reusenca i trobant-se amb un gol en una de les primeres accions de la represa. Al 50′, Lekic ha rematat des de l’àrea petita i ha col·locat el 2-0 a l’electrònic. La reacció roig-i-negra ha arribat mitjançant un xut de fora de l’àrea de Linares que no ha trobat porteria per ben poc. Tot i manar al marcador, el Cádiz no ha renunciat pas a l’atac i han gaudit de diverses ocasions per marcar, però Salvi ha rematat massa alt i Vallejo i Jairo s’han topat amb Edgar Badia.

En el tram final, el CF Reus no ha deixat d’insistir en atac, ajudat pels canvis ofensius de Xavi Bartolo, que ha donat entrada a Ricardo, Carbonell i Enri. Tot i això l’esforç reusenc no ha servit per trobar cap recompensa. Només s’hi ha acostat al minut 91, quan l’àrbitre ha anul·lat per fora de joc un gol de Juan Domínguez. Finalment, però, el Cádiz CF s’ha acabat enduent els tres punts i el conjunt roig-i-negre ja ha començat a pensar en el duel de dissabte vinent (18.00 hores) a l’Estadi contra l’Extremadura.