Apareix ofegat el jove rus de 25 anys desaparegut a la platja del Miracle de Tarragona

En aquesta zona de la costa tarragonina oneja la bandera roja, hi ha un fort onatge i fa molt vent

ACN Tarragona .- La Creu Roja i Salvament Marítim, amb el suport dels Bombers de la Generalitat, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil del mar, han estat buscant un noi que ha desaparegut a la platja del Miracle de Tarragona. La Creu Roja ha donat l’avís de la desaparició a les 15:54 hores, aquest dimarts al migdia.
Sembla que algun testimoni ha vist entrar el jove a l’aigua però no ningú l’ha vist sortir i els seves pertinences estaven a la platja, prop d’una caseta dels socorristes. En la recerca per mar hi participa una llanxa Venus de la Creu Roja, la Salvamar Diphda de Salvament Marítim, una embarcació de la Guàrdia Civil i els Bombers hi donen suport amb l’helicòpter i l’equip GRAE subaquàtic. El jove desaparegut tenia 25 anys i és de nacionalitat russa. Les condicions meteorològiques són adverses a la zona ja que bufa el vent de llevant amb força 3-4 i hi ha marejada i un fort onatge.
La recerca del jove desaparegut es va fer per terra, des dels espigons, mar i aire amb el suport de diversos mitjans aeris. El noi va desapereixer a la part de la platja del Miracle més propera al port esportiu. La recerca va generar una gran expectació entre els banyistes i passejants.