La Brigada d’Intervenció Ràpida repara el paviment de pedra artística del carrer Calderers

A més, continua la reparació de paviment asfàltic a Rovira i Virgili, Misericòrdia, Caputxins i Cartagena

La Brigada d’Intervenció Ràpida ha iniciat la reparació al paviment de pedra artística del carrer Calderers, a la Part Alta. Per aquest motiu, estarà tallat fins al dilluns 19 de juny.

Així mateix, la BIR continua fent actuacions de reparació de l’asfaltat a diferents punts de la ciutat. En concret, demà dijous i divendres 16 arreglarà l’asfalt dels carrers Rovira i Virgili, Verge de Misericòrdia, Cartagena, Caputxins i carrer Goya. Recordem que la setmana passada la Brigada d’Intervenció Ràpida va estendre aglomerat asfàltic a la plaça Orleans, al carrer Joan Miró, a la plaça Imperial Tàrraco, a Francesc Macià i a l’avinguda Vidal i Barraquer i també va actuar al polígon Francolí, reparant forats al paviment, i al carrer Montblanc de Torreforta. Aquestes tasques consisteixen a reparar l’asfalt enfonsat per les roderes dels autobusos i el trànsit rodat.

“També –explica el conseller d’Espais Públics, José Luis Martín– demà la BIR farà reparacions de les voreres del carrer Montsià i Alt Empordà de la Móra, “ja que hi ha panots trencats i aixecats a aquesta zona”.

La Brigada d’Intervenció Ràpida ha fet 24.974 actuacions des que es va crear el 2008. Només en un any, 2016, s’han fet 3.121 intervencions: un 66 % són voreres, un 21% actuacions com reposicions de pilones trencades, murs o recol·locació de mobiliari urbà, i un 13% són asfaltat. “La BIR realitza una mitjana de 13 actuacions diàries a la ciutat. En definitiva, gairebé 25.000 actuacions realitzades des de la seva creació, el 2008, amb l’únic objectiu de millorar l’espai públic”, destaca Martín.