Els Bombers de la Generalitat lliuren 1.700 equips de protecció individuals a diverses entitats solidàries

Foto Bombers. Sessió de fotos a Lloret.

Els equipaments estan en desús des del mes de març quan, d’acord amb el Pla Integral del Cos de Bombers, es va fer un canvi en el disseny i les prestacions de l’uniforme del Cos

  • Les quatre ONGs que col·laboren en aquesta campanya distribuiran els equips entre Síria, Colòmbia, Senegal, Gàmbia i Hondures

La Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments ha lliurat 1.700 equips de protecció individual (EPI) a quatre entitats solidàries que col·laboren en el desenvolupament de cossos de bombers a diferents parts del món. El lliurament s’ha fet aquest matí a la seu de la Regió d’Emergències Metropolitana Sud.

Els EPI donats són els que els Bombers de la Generalitat han estat utilitzant fins el passat 28 de febrer, quan d’acord amb el Pla Integral del Cos de Bombers, es van canviar per un altre model amb noves prestacions.
Les entitats solidaries que col·laboren en aquesta campanya són: Proem-Aid, que lliurarà 200 equips als Cascos Blancs de Nacions Unides que operen a Síria; Bombers per Colòmbia, que donarà 1.000 unitats als bombers d’aquest país sud-americà; el Projecte Xevi, que coopera amb bombers de Senegal i de Gàmbia i als quals se’ls ha donat 300 unitats i Acció Solidària i Logística, que opera a Hondures i han rebut 200 equips de protecció individual. Totes aquestes entitats són organitzacions creades i integrades per bombers amb l’objectiu de contribuir en la millora del servei que altres col·legues presten en diferents parts del món.
L’acte d’aquest matí ha inclòs la signatura del conveni de cessió de tot aquest material solidari. En funció de la redistribució final dels equips restants es faran d’altres lliuraments més endavant.