Els Barrets de les festes ja es poden comprar als mercats municipals

El Barret Oficial de les festes ja és al Mercat Central i al Mercat de Torreforta

La consellera de Comerç i presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, la presidenta de l’Associació de Venedors del Mercat Central, Maria Virgili, i el representant del Mercat de Torreforta, Rafel Martínez, van presentar el barret oficial de la Festa Major de Santa Tecla 2017 i la resta del marxandatge per festes: samarreta, motxilla, mocador i got reutilitzable. Enguany, i per primera vegada, s’afegeix també el Mercat de Torreforta a aquesta iniciativa. “Volem que hi hagi moltes accions comercials com les que hem programat per Santa Tecla, com showcookings, tasts de cava….”, ha explicat Elvira Ferrando.

Per la seva part, Maria Virgili ha afegit que “el Mercat sempre ha volgut estar al costat de la gent i aquestes activitats programades ho demostren”. Una de les accions que ha destacat Virgili és ‘Menjat el Gegant modernista’ on els tarragonins i tarragonines “podran conèixer el Mercat de dins. Molts es quedaran sorpresos de veure què hi ha darrere el Mercat”.

 

La botiga de marxandatge de les festes del Mercat

La botiga funcionarà com un punt de venda de marxandatge festiu normal del 25 d’agost al 4 de setembre. A partir del dia 5 de setembre i fins a acabar existències, els productes es podran adquirir amb descomptes, gràcies als tiquets/punts que repartiran totes les parades del Mercat.

Els productes que es poden adquirir a la parada de marxandatge del Mercat són:

  • Barrets palla
  • Barrets festa ( adults/nens)
  • Samarretes (adults/nens)
  • Motxilles
  • Mocadors
  • Gots reutilitzables

 

Activitats al Mercat durant les festes de Santa Tecla

Però aquí no s’acaben les activitats, perquè durant els dies que duri la promoció s’ha dissenyat un calendari d’accions que es desenvoluparan durant el mes de setembre:

Activitats dirigides pels més petits de casa:

  • Petits Paradistes. Seran activitats gratuïtes prèvia inscripció. Amb la complicitat de Petits Enginyers i la col·laboració del Club dels Tarraconins. Adreçades als més petits de casa
  • Menja’t el gegant modernista. Activitat on tots els dijous es garanteix: menjar, beure, riure i conèixer la història d’aquest equipament. Preu 5 euros. Adreçades als joves i no tan joves
  • Al voltant de la plaça Friki: Amb motiu de la instal·lació de la Plaça Friki al voltant del Mercat Central, comptarem amb els mateixos artistes al matí i amb la direcció de Cia Passabarret de dos animacions itinerants dins del Mercat. Es farà divendres i dissabte matí (posada en escena totalment diferent del que és veurà a la tarda). I aprofitant que hi haurà molts pallassos i nassos, Papallupas seran presents amb un punt d’informació per fer ressò de la seva tasca. Així mateix, els paradistes se sumaran a la seva campanya comprant nassos. És a dir, que un cap de setmana de nassos!
  • Nassos, i també Petons! El conegut Enric Lucena visitarà el Mercat el dissabte 16, però tindrà una càmera fotogràfica. El Mercat Central el convida perquè després de l’èxit del projecte “Petons de…” que ha tingut lloc a Mataró (les festes de les Santes) i a Menorca … volem que Tarragona també tingui els “seus” petons…  per això presentem “Petons de Santa tecla” on es faran fotografies d’estudi de forma gratuïta a tots i totes. Volem que esdevinguin fotos simpàtiques, fresques, divertides… però només una condició: “un petó”. L’objectiu és que siguin utilitzades després pels ciutadans als seus perfils digitals.

 

I aviat, el Mercat llançarà una celebritie molt important per apropar els ciutadans aquests dies al Mercat.