El balanç de trànsit del cap de setmana es tanca amb un mort

Aquest diumenge a la tarda les retencions més importants s’han registrat a la C-16 entre Cercs i Berga

Redacció.- Aquest cap de setmana s’ha registrat un accident mortal de trànsit. El sinistre va passar dissabte al matí a la carretera GI-634 a Jafre (Baix Empordà), quan, per causes que encara s’estan investigant, un turisme va atropellar mortalment a un vianant. Pel que fa a la mobilitat, aquest diumenge d’operació retorn cap a l’àrea metropolitana de Barcelona les retencions més importants s’han registrat a la C-16 entre Cercs i Berga (8 km) i a Terrassa (2 km) per un accident. Els vehicles també s’han aturat a la C-58 a Sant Quirze del Vallès a causa d’un accident que ha restringit un carril i ha provocat 5 quilòmetres de cua. També hi ha hagut problemes a l’AP-7 a la Roca del Vallès (3 km), a la C-55 de Manresa a Castellgalí (5 km) i a la C-17 a Ripoll (1 km), Canovelles (4 km) i Lliçà de Vall (2 km).
Segons el Servei Català de Trànsit també s’han produït retencions a la C-35 a Sant Celoni (2 km), a la C-32 de Viladecans a Sant Boi de Llobregat (4 km) i a l’A2 a Esparreguera (2 km).

Durant aquest diumenge al matí s’han registrat diversos accidents a la xarxa viària que han obligat a tallar la circulació a la carretera T-244 a Querol, a la T-201 a Pontils i també a la C-13 a Camarasa. Alhora, aquest matí s’ha tallat també a Gavà la sortida del Canal Olímpic de la C-31 i la C-32 per la celebració de la XIII Marató del Mediterrani.