Avui espresenta l’obra ‘Max in Love – Respecta’m’

A les 21 hores al Teatre Tarragona

Redacció.- Avui, a les 21 hores,  s’estrenarà l’obra de teatre Max in Love al Teatre Tarragona. L’espectacle és el resultat de la proposta educativa adreçada a alumnes de 4t d’ESO impulsada per l’Ajuntament, a través de Polítiques d’Igualtat i el Servei de Prevenció de les Addiccions i Joventut. Dirigida a joves d’entre 13 i 17 anys, ”Max in Love- Respecta’m”  és una eina d’educació emocional que, en la versió desenvolupada a Tarragona, posa el focus en les relacions respectuoses entre iguals, seguint el fil conductor de la campanya municipal Respecta’m, iniciada a la nostra ciutat l’any 2016 en l’àmbit de l’oci nocturn i les festes locals.

La representació teatral està protagonitzada per 7 actors i actrius que han estat seleccionats entre l’alumnat de diferents centres educatius de secundària del municipi. En format de petites històries entrellaçades de la vida quotidiana, els joves  convidaran els seus companys i companyes a reflexionar, d’una manera activa, lúdica i amb un punt divertit, sobre qüestions que els preocupen. Hi apareixen temes com la sexualitat, els dubtes, els tabús, la identitat sexual, l’amor romàntic,  l’alcohol, les drogues il•legals, les conductes sexistes, el botellon, les festes locals, etc.

Prop de 50 adolescents entre 15 i 17 anys de 4t d’ESO van participar en els tallers per seleccionar els 7 protagonistes i han estat coordinats pel director de l’obra, Antonio Gómez, impulsor de la mateixa conjuntament amb la regidoria de Polítiques per als Drets de les Persones de la Paeria de Lleida fa 10 anys. Aquest  programa d’educació afectiu-sexual a través del teatre ha obtingut un gran reconeixement a Lleida i es per això que Tarragona va decidir importar-lo connectant-lo amb la campanya Respecta’m.