Arrimadas defensa que el futur és seguir ”dins una Europa unida”

La candidata taronja demana el vot a les noves generacions per ”no equivocar-se” i ser ”l’orgull de les properes generacions”

Redacció.- La candidata de Cs, Inés Arrimadas, ha reunit les joventuts del partit en un acte a la carta de Cs a la plaça Universitat de Barcelona i ha defensat que l’únic aspecte que pot garantir el futur dels joves és ”una Europa unida”. Arrimadas ha recordat que Cs és un partit clarament europeista en contra, ha recalcat d’altres projectes com ara el liderat Puigdemont, de qui ha criticat que hagi titllat, ara, la UE de ”fatxa”, Per això ha volgut reivindicar els valors que representen la Unió i ha demanat el vot de les generacions més joves. Acompanyada de Melisa Rodríguez, secretària de Joves, i Fernando de Páramo, secretari de comunicació del partit, Arrimadas ha conclòs que ”no ens podem quedar mirant, davant la gravetat del que està passant”.
Arrimadas ha qualificat la seva generació i les més joves com ”d’erasmus” i en base a la seva experiència, ha destacat que va viure un any a França sentint-se ”europea vivint dins un país europeu”. Per això ha reiterat que cal mantenir aquesta opció davant els reptes d’Europa que ha fixat en els nacionalismes i els populismes. Per Arrimadas Europa va néixer precisament per superar aquesta ”pàgina negra” i ha assegurat que no s’hi renunciarà i menys des d’un partit que d’entrada és clarament europeista.

Per Arrimadas, Europa és el futur que mira Cs, que ha fixat la mirada en el 2117 i no pas en el 1714 per poder començar a dissenyar com viuran els bebès que neixen ara i que tenen una esperança de vida de 100 anys. ”Pensem en les properes generacions, i no en la història”, ha assegurat, perquè és la seva ”obligació moral”.

Arrimadas també had estacat que Cs és un partit que busca el talent i en el qual, ser jove no és ni un escull ni un valor afegit. En aquesta línia, Fernando de Pàramo, secretari de comunicació, ha destacat que Cs dona l’oportunitat als joves que demostren empenta i talent, i que per aconseguir-ho, cal entre altres aspectes, preparació. De Pàramo ha ressaltat que aquest principi de Cs queda demostrat amb la candidata que reuneix diferents característiques com que és jove i dona, capaç de liderar l’oposició en un moment tan complicat com l’actual, i a punt de superar 35 anys de nacionalisme.

Arrimadas i De Pàramo han participat juntament amb la secretària de Joves de Cs en una trobada amb els membres del partit de menys edat. Tots tres han assegurat que Cs és un partit transversal i intergeneracional. Rodríguez també ha recordat que el darrer CIS demostrava que la majoria dels joves es definien com a liberals i progressistes, de manera que encaixen amb el perfil de Cs. Rodríguez també ha recordat que, al Congrés, Cs ha estat l’únic partit que ha reivindicat els fons europeus de garantia juvenil per a que es destinin a polítiques per al col·lectiu.