Arrimadas acusa De Gispert de ser nacionalista “excloent” per demanar-li que se’n torni a Cadis

La líder de Cs insta a “aprofitar” el 21-D per “guanyar-los” i que no es “torni a assenyalar ningú per l’origen o les idees”

ACN Barcelona .- Inés Arrimadas ha acusat Núria de Gispert de ser una nacionalista “excloent” després que l’expresidenta del Parlament l’hagi convidat a tornar-se’n a Cadis. Tot plegat en un intercanvi de missatges a través de la xarxa social Twitter. La líder de Ciutadans ha fet una primera piulada en què difonia una entrevista concedida a ‘Elnacional.cat’ amb el titular: “Catalunya no es pot permetre quatre anys més de procés”. La piulada ha estat contestada per la membre de Demòcrates amb un missatge que deia: “Doncs per què no te’n tornes a Cádiz?”. La resposta ha estat contestada per Arrimadas amb un missatge que diu: “L’expresidenta del Parlament em vol fer fora de Catalunya per les meves idees. Una altra mostra del nacionalisme excloent”.

Al mateix escrit, la candidata de Ciutadans a la presidència de la Generalitat en les eleccions del 21 de desembre ha afegit: “El 21D tenim l’oportunitat de guanyar-los i governar d’una altra manera perquè a Catalunya no es torni a assenyalar ningú per l’origen o les idees”. Arrimadas ha acompanyat la piulada amb l’etiqueta #Votarem.

Després d’això, De Gispert s’ha retractat del missatge també a través de Twitter: “Lamento el que he dit a la senyora Arrimadas. A vegades, hauré de comptar fins a deu”.