Aquest divendres, 30 de juny, els jardins del Camp de Mart seran l’escenari del 2n Tarraco Zombie Experience. 

L’entrada és gratuïta i cal reservar plaça a www.tarragonajove.org o bé presencialment als jardins del Camp de Mart una hora abans de l’esdeveniment.

Des de les 19.30 h, a l’accés als jardins per l’avinguda de Catalunya s’hi habilitaran taules d’inscripció per participar-hi.

Es tracta de la segona edició d’aquesta iniciativa, que l’any passat va aplegar més de 150 joves. A les 21 h s’obriran portes als i les joves, i també no tan joves, a partir de 16 anys i fins als 99 anys, i participaran en una activitat lúdica i cultural on hauran de sobreviure a l’atac de 25 zombies. Cal anar amb roba còmoda i signar la normativa i les instruccions de la dinàmica per reconèixer quins són els punts de fuga, els espais protegits i les zones altament infestades de l’ocupació zombie.

Aquesta proposta s’ha estat dissenyant des del passat mes de febrer i recull més de 30 joves implicats i implicades en la producció de la cartelleria, treball actoral, normativa, assegurances, avaluació, etc. Una iniciativa d’aquest nivell és una clara mostra de l’activisme lúdic i cultural del moviment associatiu i exposa especialment el treball compartit entre entitats juvenils. Tarraco Zombie Experience és una iniciativa de l’Associació de Jugadors/es de Rol de Tarragona i Torralba Teatre Jove en el marc del cicle d’activitats «Estiu Tarragonajove», i hi col·laboren Espallargas, Mercamoda i Casa Murillo.

L’Estiu TarragonaJove continua desplegant la seva programació. Un dels plats forts és el taller i xerrada del dijous 27 de juliol, que té per nom «Humor i teatre amb sentit comú». Hi haurà l’actor David Verdaguer, que convida a un laboratori teatral basat en l’art d’explicar-nos còmicament amb poques paraules. Un any més també es manté l’aposta per set casals temàtics que, sota l’etiqueta «Casals setmanals» i al llarg d’una setmana, permeten aprofundir de manera intensiva en propostes diverses: teatre i acció, joc i espai creatiu, circ i funambulisme, escriptura creativa, robòtica i aplicacions i rol i enginy. Com a novetat i aposta clara des del Servei Municipal Tarragonajove, cal tenir present el «Clac! Cinema i acció», casal impartit per les professionals Eva Vallès i Ariadna Costa la setmana del 24 al 28 de juliol a l’Espai Jove Kesse.

Les inscripcions es podran realitzar pel web www.tarragonajove.org o bé, presencialment, a l’Oficina Jove del Tarragonès (plaça de la Imperial Tàrraco, 1), de dimarts a dijous, de 9 h a 14 h, (divendres fins a les 13 h), i dimarts i dijous, també, de 16.30 h a 19 h. L’Espai Jove Kesse (c/ Sant Antoni Maria Claret, 12-14) també oferirà suport en la reserva de places i inscripcions de dimarts a dissabte, de les 17 h a les 21 h.